Seriál od Guye Ritchieho, tak trochu jiná pohádka a skutečný příběh o králi porna

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Seriál od Guye Ritchieho, tak trochu jiná pohádka a skutečný příběh o králi porna
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix uvedl fantasy film Mladá dáma s Millie Bobby Brown
  • Můžete se také podívat na seriál o Rocco Siffredim
  • A na HBO Max je dostupný první díl seriálu Režim

Máme tu pátek, a tak přicházejí i další tipy na filmy a seriály. Tento týden přinesl premiéru Mladé dámy, kde uvidíte Millie Bobby Brown, ale také seriál Gentlemani, který je spin-offem na stejnojmenný film. HBO Max pak uvedlo nový seriál z prostředí autoritářského režimu. Na co se podíváte vy?

Supersex

Říká vám něco jméno Rocco Siffredi? Nový italský seriál popisuje život tohoto krále porna. Děj začíná v jeho dětství, kdy byl často šikanovaný, což se propisuje až do jeho dospělosti. Uvidíte, jak se rozhodl přestěhovat do Francie a jaké byly jeho začátky v porno průmyslu, až po jeho setkání se životní láskou a hledání rovnováhy mezi kariérou a osobním životem.

Mladá dáma

Od dnešního dne je na Netflixu dostupný fantasy film, který vás vezme do království. Princezna Elodie nežije zrovna v přepychu, a tak ji překvapí, když celou její rodinou pozvou do království. Uzavřením sňatku otec dostane za dceru zlato, které zachrání jeho lid, jenže pro Elodie to neznamená nový život na zámku. Ihned po sňatku se dozvídá, že slouží jen jako oběť pro draka. Jenže Elodie se odmítá vzdát a je odhodlaná se z jeskyně dostat.

Mladá dáma

Gentlemani

Seriál Gentlemani pojednává o Eddiem, který po otci zdědil šlechtické sídlo. Jeho starší bratr ale očekával, že jej zdědí on a ukáže se, že dluží drogovému podsvětí 8 milionů liber. Eddie chce nejdříve sídlo prodat, aby bratrovi pomohl, v tu chvíli se ale dozvídá, že panství obývají i obchodníci s marihuanou, kde ji i pěstují. A ti o místo nechtějí přijít, proto začne jejich šéfka Eddiemu pomáhat a zároveň ho vtáhne do drogového podsvětí.

Režim

Kancléřka Elen Vernham (Kate Winslet) ve svém paláci cítí neustále plíseň, kterou se snaží zneškodnit. Problém ovšem je, že je jediná, která ji cítí a její paranoia se neustále zvyšuje. V celé budově se musí kontrolovat vlhkost, a tak si najme pracovníka, který s ní bude všude chodit a než někam vstoupí, sdělí procenta vlhkosti. Najatý voják Herbert Zubak ale zrovna nedávno zabil několik lidí a postupně se dostává kancléřce pod kůži, čímž zvyšuje svoji moc. Dostupný je na HBO Max zatím první díl, ale už z něj se dá předpokládat, že bude seriál stát za zhlédnutí.

Její tělo

Český film v hlavní roli s Natalií Germani, která si zahrála roli Andrei Absolonové – nadějné sportovkyně, která se zrovna připravovala na olympiádu ve skocích do vody. Během posledního závodu před olympiádou se však těžce zraní a verdikt doktorů je jasný – se sportem musí skončit. Život se jí tak otočí o 180 stupňů a místo olympiády začne pracovat v místních potravinách. To ji ovšem nebaví a zanedlouho se dostane k povolání, které je dodnes kontroverzní. Film byl inspirován skutečným příběhem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze