Strážci Galaxie budou odhalovat Vánoce na Zemi ve speciálním dílu

Strážci Galaxie budou odhalovat Vánoce na Zemi ve speciálním dílu
Fotografie: Marvel
  • Strážci Galaxie: Vánoční speciál bude mít na Disney+ premiéru 25. listopadu
  • Drax a Mantis se vydají na Zem, aby sehnali dárek pro Petera
  • Vánoční speciál režíruje James Gunn
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Marvel se letos rozhodl nadělit předplatitelům Disney+ předčasný dárek v podobě speciálního dílu Strážců Galaxie. A aby diváci věděli, na co se mohou těšit, vydal Marvel první trailer. Režie se ujal James Gunn, který režíroval všechny díly Strážců Galaxie. Ve vánočním speciálu se kromě známých postav objeví herec Kevin Bacon, který bude hrát sám sebe. Strážci Galaxie: Vánoční speciál (The Guardians of the Galaxy: Holiday Special) bude mít na Disney+ premiéru 25. listopadu 2022.

Trailer začíná pohledem na smutného Petera Quilla (Chris Pratt), který truchlí nad ztrátou Gamory (Zoe Saldana). Ta zemřela při událostech v Avengers: Infinity War z roku 2019. Drax (Dave Bautista) a Mantis (Pom Klementieff) se snaží vymyslet, jak ho rozveselit. „V kalendáři jsem si všiml, že na Zemi se blíží Vánoce,“ řekne Kraglin (Sean Gunn). Pak Mantis napadne, že by mohli na Zemi zaletět a sehnat mu výjimečný dárek. Drax souhlasí, ale řekne, že by mu mohli dát někoho výjimečného – Kevina Bacona. A tak se vydají na Zem do domu Kevina Bacona.


A proč právě Kevina Bacona? Vzpomínáte si na snímek Strážci Galaxie z roku 2014? Ve scéně, kdy se Gamora ptá Petera, k čemu má walkman, tak jí odpoví, že jen poslouchá písničky nebo tancuje. Na to mu ona odpoví, že je bojovnice a netancuje. Peter ji začne vyprávět o legendárním snímku Footloose z roku 1984, ve kterém hraje velký hrdina Kevin Bacon, který naučí celé maloměsto, že tanec je to nejlepší na světě.

Zda se Kevin Bacon nakonec setká s Peterem, to se dozvíme za měsíc na Disney+. Ale ještě předtím si můžete zajít od 11. listopadu 2022 do kina na nejnovější marvelovku Black Panther: Wakanda nechť žije (Black Panther: Wakanda Forever).

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze