McDonald's v USA umožní lidem konzumovat jídlo zdarma

McDonald's v USA umožní lidem konzumovat jídlo zdarma
Fotografie: unsplash.com
  • Tři lidé získají zlatou kartu, díky které budou moci konzumovat jídlo zdarma
  • O kartu McGold se soutěžilo už v roce 2018
  • McGold vlastní i Bill Gates

Na svátky McDonald’s v Americe obdaruje tři šťastlivce jídlem zdarma až do konce života. Od 5. prosince 2022 se každá objednávka alespoň za jeden dolar provedená v aplikaci McDonald’s zapojí do soutěže o kartu McGold, díky které budou mít zákazníci všechno jídlo u McDonald’s zdarma. Každý výherce navíc získá další tři karty, které bude moci dát komukoli. Soutěží se ale opravdu o všechno jídlo zdarma a na pořád?


O McGold karty se nesoutěží poprvé. Už v roce 2018 rozdal McDonald’s několik zlatých karet, ale vítěz měl nárok „pouze“ na dvě jídla týdně po dobu 50 let. Tyto pravidla platí i pro letošní výherce, které McDonald’s vylosuje 25. prosince 2022. „Naši fanoušci byli fascinováni pověstmi o kartě McGold a tím, jestli skutečně existuje. A nyní tuto legendu společnosti McDonald's našim fanouškům proměníme ve skutečnost tím, že jim dáme ten jedinečný dárek k Vánocům – šanci kartu vyhrát a pak se o přístup k ní podělit se třemi členy své rodiny nebo přáteli,“ uvedl pro cnn.com ředitel marketingu a zákaznické zkušenosti společnosti McDonald's Tariq Hassan.

Zlatou karty údajně vlastní i několik významných osobností, včetně Billa Gatese, herce Roba Lowea nebo politika Mitta Romneyho.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze