Metallica odehraje koncert ve hře Fortnite

Metallica odehraje koncert ve hře Fortnite
Fotografie: Epic
  • Koncert se odehraje 22. a 23. června
  • Podobným způsobem už vystoupila řada umělců

Když se snažíte zjistit, co má být ono mytické metaversum, na kterém už několik let usilovně pracuje Mark Zuckerberg, obvykle se doberete k banálnímu příkladu, který slibuje například pořádání koncertů a jejich návštěvu bez toho, aniž byste se museli někam fyzicky přesouvat. Než se společnosti Meta podaří zprovoznit tuto možnost na vyhraněném systému s podporou virtuální reality, musíme si vystačit se současnými herními tituly.

Aktuální událost zahrnuje koncerty skupiny Metallica ve hře Fortnite. Společnost Epic oznámila, že se skupina objeví na dalším koncertu ve hře. Tato zpráva je součástí větší hudební spolupráce mezi Fortnite a heavymetalovou kapelou.

Událost nese oficiální název Metallica: Fuel Fire Fury a hráči se na něj mohou podívat během několika oken koncem během 22. a 23. června. Zatím není k dispozici mnoho podrobností o tom, co bude virtuální show obnášet, ale půjde o poslední z řady koncertů ve hře od takových jmen, jako jsou Eminem, Ariana Grande, Travis Scott a Marshmello.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze