Mui je chytrý kus dřeva pro vaši domácnost. Živě z CES 2019

Mui je chytrý kus dřeva pro vaši domácnost. Živě z CES 2019
  • Designový skvost od společnosti Mui připomíná krásný dřevěný doplněk
  • Nechybí propojení například se Spotify či Google Asistentem
  • Zprostředkovává i ovládání vaší domácnosti

Dnešní doba přeje různým chytrým reproduktorům s hlasovými asistenty. Mnohé uživatele však konvenční vzhled reproduktorů již tak trochu nudil, případně se jejich často futuristický vzhled nehodil do každé domácnosti. S řešením nyní přichází společnost Mui, která představuje svůj chytrý reproduktor ve tvaru dřevěné lišty. Ano, na první pohled to ani nevypadá, že před sebou máte chytré zařízení. Jednoduše jej nainstalujete do svého bytu a pokud jej nebudete používat, takřka se skryje mezi vaším nábytkem. Tento „kus dřeva“ však umí mnohem více než sloužit jako bytový doplněk.

Dřevěný chytrý reproduktor od Mui

Do celé dřevěné plochy je integrován dotykový displej tvořený bílými diodami. Čitelnost textu s piktogramy je velmi dobrá. V zařízení nechybí reproduktor ani mikrofon, takže můžete využívat Google Asistenta, pomocí kterého můžete ovládat další chytré spotřebiče ve vaší domácnosti, či klást otázky. Pokud nechcete, aby na vás reproduktor od Mui hovořil, může vám odpověď i napsat. Skrze dotykovou plochu lze procházet nabídky, nastavit například teplotu ve vašem bytě nebo ovládat hudební přehrávač Spotify. Vše je velmi intuitivní.

V současnosti probíhá kampaň na Kickstarteru. Nezbývá než doufat, že se podobný projekt uchytí. Je totiž velmi originální a posouvá chytré pomocníky na zcela novou úroveň.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze