Archos Hello představuje stylovou alternativu k chytrým displejům od Googlu

Archos Hello představuje stylovou alternativu k chytrým  displejům od Googlu
  • Archos Hello je k dispozici ve třech velikostech s 5palcovým, 7palcovým a 10palcovým displejem
  • Výrobce myslel rovněž na soukromí uživatelů – zařízení je opatřeno posuvnou krytkou fotoaparátu i tlačítkem, které vypne mikrofony

Ne všem musí nutně vyhovovat chytré Google displeje s jednotným prostředím a někteří výrobci si zkrátka raději dělají věci po svém. To je i případ společnosti Archos, která na veletrhu CES 2019 v Las Vegas prezentuje trojici chytrých asistentů s názvem Archos Hello 5, 7 a 10, kde číslo označuje úhlopříčku obrazovky.

Jedná se v podstatě o stylový tablet se standardním operačním systémem Android. V případě Archos Hello 10 se můžeme kochat prémiovými materiály – dřevěné tělo i reproduktor potažený textilií působí velmi elegantně a jedná se tak o jeden z nejhezčích chytrých reproduktorů na trhu. Cena se přitom vyšplhala na pouhých 200 eur, tedy přibližně 5 tisíc korun. Rovněž musíme pochválit prvky, které slouží k zachování soukromí uživatele. Mezi ně se řadí například posuvná krytka fotoaparátu nebo tlačítko, které vypne mikrofony.

Pochopitelně je v zařízení integrován Google Asistent, ostatně jako u každého jiného zařízení s OS Android. Díky tomu, že se jedná o klasický tablet uložený v designovém těle, zařízení nevyžaduje neustálé připojení k elektrické síti. Několikahodinovou výdrž obstará integrovaná baterie s kapacitou 10 000 mAh. Během návštěv může Archos Hello zároveň posloužit jako prohlížeč obrázků nebo videí. Věříme že stylové chytré reproduktory Archos za příznivou cenu by mohly nadchnout nejednoho uživatele.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze