Podívejte se na novou ukázku ze snímku Duna: Část druhá

Podívejte se na novou ukázku ze snímku Duna: Část druhá
Fotografie: Warner Bros.
  • Duna: Část druhá přijde do kin 3. listopadu 2023
  • K hvězdnému obsazení se přidává Austin Butler a Florence Pugh

Není žádným tajemstvím, že Duna byla jedním z nejoblíbenějších filmů, které byly uvedeny v roce 2021. Nejnovější celovečerní filmová adaptace oblíbeného sci-fi románu Franka Herberta pochází od vizionářského režiséra Denise Villeneuvea a může se pochlubit hvězdným obsazením. Jeho pokračování, Dune: Druhá část chce navázat na úspěch prvního filmu a již nyní patří k nejočekávanějším snímkům roku 2023.


Druhá část Duny měla původně vyjít 20. října 2023, pak byla o měsíc posunuta na 17. listopadu 2023. Před dvěma týdny se datum premiéry opět změnilo a v kinech se nakonec objeví 3. listopadu 2023. Připojí se tak k nabitému listopadovému programu se superhrdinkami The Marvels a prequelem Hunger Games: Balada o ptácích zpěvácích a hadech. První trailer na snímek Duna: Část druhá vyšel už v květnu. Nyní tvůrci vydali druhou, delší ukázku, který nás okamžitě vtáhne do úžasného světa Franka Helberta. Představí nám také nové postavy, Austina Butlera nebo Florence Pugh.

Spolu s Timothée Chalametem a Zendayou se ve filmu opět představí Josh Brolin, Dave Bautista, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Javier Bardem a Charlotte Rampling. Podle collider.com se Denis Villeneuve vrací na režisérské křeslo. Scénář napsal společně s Villeneuvem Jon Spaihts. Duna: Část druhá bude nejdříve uvedena pouze v kinech. Na streamovacích platformách bude uvedena také, ale až několik měsíců po premiéře.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze