Nová verze mobilního bankovnictví Raiffeisenbank přináší například drag & drop

Nová verze mobilního bankovnictví Raiffeisenbank přináší například drag & drop
Fotografie: rb.cz
  • Novinkou je kromě toho personalizovaná hlavní stránka, mapa s navigací a otevíracími dobami poboček nebo možnost vygenerovaný QR kód sdílet na komunikační kanály
  • Příští rok banka plánuje přidat například výměnu dokumentů klienta s bankou, aktualizace klientských údajů, grafy s přehledy výdajů dle kategorií nebo chat

Jak banka informuje, nová verze jejího mobilního bankovnictví přináší několik nových užitečných funkcí.

Mezi ně se řadí hlavně personalizovaná hlavní stránka, zjednodušené převody mezi vlastními účty, mapa s navigací a otevíracími dobami poboček nebo možnost vygenerovaný QR kód sdílet na komunikační kanály. Přibyla také možnost sjednat online spořicí účet.

Nejnovější verze mobilního bankovnictví Raiffeisenbank nyní nabízí hlavní stránku, kterou si uživatel může personalizovat – například změnit pořadí nebo skrýt produkty. Přibyly také možnosti sjednat online spořicí účet, pojištění k již existujícímu úvěru a navýšit limit kreditní karty. Přímo v mobilním bankovnictví lze nyní spravovat upozornění o transakcích na účtu, online zablokovat kreditní kartu nebo se podívat na video návody pro snazší používání aplikace. Vygenerovaný QR kód je možné rovnou z aplikace sdílet do dalších komunikačních kanálů.

Další zajímavou novinkou je například funkce „drag & drop“, která dlouhým podržením prstu na běžném účtu a přetažením na jiný vlastní účet automaticky otevře platební příkaz. Na mapě jsou nově barevně odlišené bankomaty RB a ostatní, přibyla indikace, zda je pobočka otevřená a lze je filtrovat podle segmentu. K nejbližší pobočce či bankomatu je možné si zapnout navigaci, zobrazit otevírací dobu a další dodatečné informace.

Jsme velmi rádi, že se nám daří pokračovat v nastoleném trendu a pravidelně našim klientům přinášet zajímavé novinky v oblasti mobilního bankovnictví,” říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

V příštím roce plánuje Raiffeisenbank dle tiskového vyjádření do mobilního eKonta další nové funkcionality, kterými by měla být například výměna dokumentů klienta s bankou, aktualizace klientských údajů, grafy s přehledy výdajů dle kategorií nebo chat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze