Objevte kouzlo malování s novou hrou na Nintendo Switch

Objevte kouzlo malování s novou hrou na Nintendo Switch
Fotografie: Jens Andersson
  • Aplikace Colors Live přichází v sadě s dotykovým perem Colors SonarPen
  • Tlakem na stylus můžete kontrolovat intenzitu použitých barev

Pamatujete si na staré dobré Nintendo DS a hru „Colors!“? Tato aplikace je na světě už 13 let, postupně se vyvíjí do nových forem a je velmi úspěšná. S její nejnovější verzí Colors Live, která je pokračovatelem umělecké hry Colors! 3D pro Nintendo 3DS, si pro nás tvůrci také připravili velkou novinku v podobě dotykových per Colors SonarPen.

Jsou výjimečné hned z několika důvodů. Stylusy k Nintendu Switch možná nejsou běžným doplňkem, ale tentokrát představují ten správný prostředek, který zařízení skoro dokonale transformuje do formy normálního tabletu. Mají také výbornou citlivost na tlak, která nám umožňuje hrát si s intenzitou použitých barev. Čím silněji přitlačíme, tím tmavší barvou budeme malovat a naopak. Tato vlastnost má posunout umělecký zážitek i finální výtvor na vyšší level.

Protože konzoli chybí funkce připojení skrze Bluetooth, pero jednoduše zapojíme do 3,5mm jacku kabelem, který se vyrábí v deseti barevných provedeních. Díky tomu není potřeba pero nabíjet nebo vyměňovat baterky.

Hra Colors Live společně s Colors SonarPen se na Kickstarteru objevila 13. května 2020 s cílem vybrat necelých 390 000 korun, což se tvůrcům povedlo hned první den po zveřejnění. Momentálně je projekt téměř u konce a vybraná částka se blíží k 6 milionům korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze