Orlando Bloom se stane tváří značky Staropramen

Orlando Bloom se stane tváří značky Staropramen
Fotografie: unsplash.com
  • Herec se stane tváří českého piva Staropramen pro celou Evropu
  • Objeví se v televizních reklamách i na sociálních sítích

Americký herec Orlando Bloom, který se asi nejvíce proslavil v roli elfa Legolase z Pána prstenů nebo Williama Turnera z Pirátů v Karibiku, se stane tváří českého piva Staropramen pro celou Evropu. Objeví se v televizních reklamách i na sociálních sítích. Mateřská společnost piva Staropramen Molson Coors, která o novince informovala, chce tímto krokem podpořit expanzi značky do celého světa.


Nová reklama na české pivo se natáčela v Praze a herec v ní mluví o svém vztahu k hlavnímu městu ČR a o české pivní kultuře. „Když jsem tu pár let žil a pracoval, tak jsem se do Prahy zamiloval. Je to báječné město plné úžasných lidí, jen je těžké je uspokojit, když dojde na pivo. Staropramenu se to daří už přes sto let, což značí, jak je dobré,“ uvedl Orlando Bloom. Herec v Česku strávil mnoho času díky natáčení seriálu Carnival Row.

„Orlando je pro Staropramen perfektním partnerem. Je mistrem svého oboru, tak jako naši sládci, a k Praze má zvláštní vztah, protože zde několik let žil a pracoval,“ doplnila Debbie Mack, ředitelka pivních značek v divizi společnosti Molson Coors pro Evropu, Blízký východ, Afriku a asijsko-pacifický region.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze