Konec manželství princezny Diany a prince Charlese. Taková bude pátá řada Koruny

Konec manželství princezny Diany a prince Charlese. Taková bude pátá řada Koruny
Fotografie: unsplash.com
  • Předposlední řada seriálu vyjde 9. listopadu 2022
  • Pátá řada se mimo jiné zabývá rozvodem princezny Diany a prince Charlese
  • Natáčení šesté řady po smrti královny Alžběty II. už pokračuje

Na virtuální akci Tudum Netflix oznámil oficiální datum premiéry páté řady seriálu Koruna (The Crown). Koruna bude uvedena za necelých sedm týdnů, konkrétně 9. listopadu 2022. Po smrti královny Alžběty II. je zájem o novou řadu daleko větší. Koruna se v posledních týdnech stala jedním z nejsledovanějších seriálů Netlfixu. V páté sérii se role královny zhostí Imelda Staunton. Podle gadgets360.com se již opět pracuje na natáčení šesté řady seriálu, které bylo z úcty ke královně po její smrti přerušeno.


V hereckém obsazení došlo k více změnám. Jonathan Pryce je nástupcem Tobiase Menziese v roli manžela královny a vévody z Edinburgu, prince Philipa, který zemřel v dubnu loňského roku. Lesley Manville bude hrát princeznu Margaret, Elizabethinu mladší sestru. Dominic West nahradil Joshe O'Connora, který dříve hrál prince Charlese, teď už krále Charlese III. Elizabeth Debicki, která nahradí Emmu Corrin, je novou princeznou Dianou.


Pátá řada nás mimo jiné zavede do období, kdy si princezna Diana a princ Charles procházejí ostře sledovaným rozvodem. Jak vidíme v ukázce, oba se připravují na rozhovor pro britská média, z nichž ani jeden nechce vyjít jako ten, kdo má na jejich rozvodu větší podíl. Kromě těchto událostí nám seriál také ukáže, jaké byly poslední měsíce života princezny Diany před její tragickou smrtí v roce 1997.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze