Platba mobilem či prstenem je pasé. V ČR můžete platit i elegantním náramkem

Platba mobilem či prstenem je pasé. V ČR můžete platit i elegantním náramkem
Fotografie: Niceboy
  • Náramek vznikl ve spolupráci společností mBank a Niceboy
  • Vybírat můžete ze 7 různých barevných variant náramku
  • Cena náramku startuje na 1 799 Kč

Bezkontaktní platby lze dnes provádět různými způsoby. Kromě běžné platební karty lze využít mobilní telefon nebo hodinky. Dokonce to občas umí i některé vyspělejší chytré náramky. Novinkou v tomto ohledu jsou chytré prsteny, které se i na českém trhu těší značné oblibě.

„Platební prsteny vzbudily u našich klientů velký zájem, což dokládá více než 120 tisíc transakcí provedených právě prstenem v Česku za první tři měsíce od uvedení na trh. V srpnu se tato novinka zařadila už na třetí místo v pomyslném žebříčku oblíbenosti nositelných platebních zařízení (včetně chytrých hodinek),“ říká Martin Podolák, zástupce generálního ředitele mBank Česká republika pro oblast produktového a segmentového managementu.

V rámci platebních inovací se trend snaží udávat právě mBanka, které nyní přichází s další novinkou v podobě platebního náramku v elegantním vzhledu. Nejde tedy o vyloženě chytrý náramek, který možná na svém zápěstí máte. Náramek vznikl ve spolupráci se společností Niceboy a existuje v 7 různých designových variantách a samozřejmě v několika velikostech tak, aby sedl na každé zápěstí.

Platební náramek Niceboy ONE Infinity

„S platebními náramky se chceme posunout ještě o úroveň výše a ukázat, že praktický platební nástroj může být zároveň luxusním a elegantním doplňkem ideálním pro situace, kdy se nehodí mít u sebe telefon, peněženku nebo chytré hodinky,“ dodává Martin Podolák, zástupce generálního ředitele mBank Česká republika pro oblast produktového a segmentového managementu.

Platební náramky Niceboy ONE Infinity mají výhodu v tom, že se nikdy nevybijí. Vy tak máte na zápěstí neustále speciální zařízení, kterým můžete zaplatit. Jsou rovněž vodotěsné a tudíž je netřeba neustále sundávat. Pokud byste jej ale ztratili, lze platební náramek snadno na dálku deaktivovat skrze mobilní aplikaci. Je třeba dodat, že platební náramek funguje výhradně s kartami MasterCard vydané mBankou. Na českém trhu si platební náramky nabízí za cenu od 1 799 Kč.

Platební náramek existuje v několika designových variantách a ve velikostech XS až XL

„Lidé chtějí platit jednoduše, pohodlně a zejména tím, co mají přirozeně u sebe. Není tedy divu, že počet plateb mobilem, hodinkami a další nositelnou elektronikou se za poslední tři roky ztrojnásobil. Díky technologii tokenizace dnes umíme vytvářet digitální otisky platebních karet prakticky v jakémkoli zařízení a využívání tokenů navíc ještě více posiluje bezpečnost transakce tím, že v ní vůbec nefiguruje reálné číslo karty. Platební náramky představují po prstenech další vzrušující krok v tomto vývoji a těším se na odezvu od zákazníků,“ doplňuje Jana Lvová, generální ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

„V Niceboy dobře rozumíme tomu, jak chytré doplňky mohou lidem zpříjemnit každodenní život. Jsem hrdý na to, že spolu s našimi partnery přinášíme smysluplné inovace, které jsou nejen technologicky vyspělé, ale díky zapojení českých designerů také krásné. Spolupracujeme s mladou designovou značkou Furiosa, která k výrobě korálkových náramků používá nejkvalitnější polodrahokamy a minerální kameny z celého světa. Výsledkem je unikátní produkt, který v sobě spojuje funkčnost, technologie a exkluzivitu,“ uzavírá Michal Čarný, CEO společnosti Niceboy.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze