Podívejte se na první trailer očekávaného pokračování snímku Duna

Podívejte se na první trailer očekávaného pokračování snímku Duna
Fotografie: Warner Bros.
  • V hlavních rolích se opět představí Timothée Chalameta, Rebecca Ferguson, Zendaya a další
  • O režii se opět postaral Denis Villeneuve
  • Datum premiéry zatím nebylo oznámené

Fanoušci sci-fi žánru a příznivci literárního díla Franka Herberta se už pomalu mohou začít těšit. Dlouho očekávaná ukázka na film Duna 2 vyšla před časem a přinesla očekávání. Podle collider.com se jedná o krátký, ale nesmírně působivý pohled na pokračování příběhu, který diváky vtáhne zpět do napínavého a ohromujícího světa Duny.


Ukázka nabízí první pohled na rozsáhlý svět a atmosféru plnou nebezpečí a intrik. Režisér Denis Villeneuve se opět prezentuje svým jedinečným vizuálním stylem, který umocňuje pocit tajemna a očekávání. Vidíme úchvatné krajiny, písečné duny, monumentální stavby a fantastická stvoření, která okamžitě upoutají pozornost diváků. Duna 2 pokračuje v příběhu Paula Atreida, mladého hrdiny, který se stal středem politických intrik, boje o moc a osudových rozhodnutí. Film slibuje ještě větší dobrodružství, komplexnější postavy a hlubší vývoj příběhu. Ukázka nám dává nahlédnout do toho, jakým směrem se příběh ubírá, ale zároveň neprozrazuje žádné důležité detaily.

Vynikající herecké obsazení v čele s talentovaným Timothéem Chalametem je dalším lákadlem pokračování. Spolu s ním se na plátno vracejí Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya a další herci, kteří dodávají filmu na vážnosti a autentičnosti. Po úspěchu prvního dílu je očekávání velké, první ukázka na Dunu 2 slibuje, že se jedná o film, který ho dokáže naplnit. Fanoušci po celém světě jsou nadšeni z toho, jak Villeneuve dokázal zachytit myšlenku Herbertova díla a přenést ji na filmové plátno. Datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze