Podívejte se s námi na zoubek zubnímu kartáčku Oral-B GENIUS X s umělou inteligencí

1
Podívejte se s námi na zoubek zubnímu kartáčku Oral-B GENIUS X s umělou inteligencí
  • Zubní kartáček Oral-B GENIUS X se učil z návyků ústní hygieny tisíců uživatelů
  • Přidružená aplikace uživateli ukazuje, kterým částem úst je potřeba věnovat pozornost, a zcela nenásilně tak motivuje ke zlepšení návyků čištění zubů

Letošní veletrh MWC se stal místem představení mnoha mobilních zařízení, avšak k vidění byly také nejnovější trendy v oblasti zdravého životního stylu a péče o tělo. Na veletrhu jsme si tak například mohli vyzkoušet speciální čelenku Omnifit určenou pro trénink soustředění i meditace a velmi nás zaujal také výrobce produktů pro dentální hygienu Oral-B, který představil, jak by mohla vypadat péče o chrup již v blízké budoucnosti.

Novinka na poli elektrických kartáčků s názvem GENIUS X disponuje umělou inteligencí a uživatelům slibuje komplexnější péči o dutinu ústní. Podle výrobce jsou ústa bránou ke zdraví a zubní kartáček se jich dotýká nejméně dvakrát denně. „Představte si, že vám váš zubní kartáček sdělí vše, co potřebujete vědět o stavu ústní dutiny. Navíc se bezprostředně spojí s vaším zubním lékařem kdykoli to bude potřeba,” nastiňuje novou vizi manažer Oral-B pro Českou republiku a Slovensko Andrej Murgaš.

Oral-B GENIUS X byl navržen ve spolupráci se zubními lékaři tak, aby se učil z návyků ústní hygieny tisíců uživatelů a pomocí umělé inteligence zaznamenával místa v ústech, kterým uživatel při čištění nevěnoval dostatečnou pozornost. V praxi tak přidružená aplikace uživateli ukazuje, kterým částem úst je potřeba věnovat pozornost, a zcela nenásilně tak motivuje ke zlepšení návyků čištění zubů. K zajištění výsledného efektu se nejprve kartáček GENIUS X učil z návyků ústní hygieny tisíců uživatelů. Naše dojmy z tohoto kartáčku, přidružené aplikace a dokonce i speciálního chytrého zrcadla se dozvíte v přiloženém videu.