Archos Oxygen 101 Sound Dock: domácí asistent pro nenáročné

Archos Oxygen 101 Sound Dock: domácí asistent pro nenáročné
  • Desetipalcový tablet doprovází sound dock
  • K dispozici bude od května za 4 300 Kč

Na veletrhu v Barceloně můžeme pozorovat, že se čím dál tím více rozvíjí kategorie chytrých domácích asistentů. V podstatě se jedná o stacionárně umístěné tablety, které zastoupí jinou elektroniku. V případě tohoto kousku od francouzského výrobce Archos to je především přehrávání hudby. Celek totiž sestává z desetipalcového tabletu s operačním systémem Android a Sound Docku, který obsahuje dvojici 4W reproduktorů a dvojicí pasivních reproduktorů. Pomocí technologie Bluetooth 4.2 k nim můžete připojit libovolné další zařízení.

Archos Oxygen 101 Sound Dock

Samotný tablet je pak vybaven čipovou sadou deca-core 4G (MediaTek Helio X20) a 3 GB paměti RAM, 32 GB vnitřní paměti a baterií o kapacitě 6 000 mAh. Vše běží na Androidu 9 Pie. K dispozici jsou tak funkce jako jsou hlasoví asistenti, ovládání chytré domácnosti a dokonce i čtečka otisků prstů, pomocí které lze nastavit různé uživatelské profily pro jednotlivé členy domácnosti.

Na evropské trhy se tento komplet dostane během května za cenu 169 €, tedy asi 4 300 Kč. Samotný tablet pak stojí 149 €, tedy asi 3 800 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze