Premiéra první letošní marvelovky se kvůli koronaviru posouvá

Premiéra první letošní marvelovky se kvůli koronaviru posouvá
Fotografie: Sony Pictures/Marvel
  • Morbius měl mít premiéru už 28. ledna 2022
  • Společnost Sony Pictures se rozhodla posunout datum vydání na 1. dubna 2022
  • Díky tomu bude prvním superhrdinou, kterého uvidíme letos v kinech, Batman

Po velkém úspěchu, který v prosinci v kinech sklidil Spider-Man, měla následovat premiéra nového marvelovského antihrdiny Morbiuse. Premiéra snímku měla proběhnout 28. ledna 2022. Společnost Sony Pictures se ale kvůli obavám z rychle se šířící varianty omikron rozhodla datum vydání posunout až na 1. dubna 2022. Kvůli tomuto rozhodnutí nebude Morbius prvním superhrdinským filmem letošního roku. Pokud již nenastane žádná změna, prvním letošním superhrdinou, kterého uvidíme v kinech, bude Batman v podání Roberta Pattinsona. Ten by měl podle gadgets360.com přijít do kin 4. března 2022.

Morbius měl mít původně premiéru již v březnu 2020. Po příchodu pandemie koronaviru tvůrci premiéru posunuli na červenec toho roku. Po uzavření kultury byla premiéra posunuta až na březen 2021, to ale také nestačilo. Tvůrci se rozhodli datum vydání opět posunout, a to na říjen loňského roku. A jak už víme, ani na podzim premiéra neproběhla.


Tvůrci se rozhodli premiéru Morbiuse posunout i přes velký úspěch filmu Spider-Man: Bez domova, který se stal nejnavštěvovanějším filmem v době pandemie a také je 12. nejvýdělečnějším filmem všech dob.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze