Přihlášení ke stažení certifikátu o očkování je nyní mnohem snadnější

Přihlášení ke stažení certifikátu o očkování je nyní mnohem snadnější
Fotografie: Martin Fajmon, fzone.cz
  • K přihlášení vám nyní stačí telefonní číslo, e-mail a datum narození
  • Ke svým certifikátům se přihlásíte, pokud jste již dostali první dávku očkování

Proklikat se k certifikátu o prodělané nemoci COVID-19, očkování nebo negativním testu bude zase o něco jednodušší. Pokud jste již byli na očkování, kde jste vyplnili vaše telefonní číslo a e-mail, máte vyhráno.


Přihlášení také probíhá na stránce ocko.uzis.cz, kde se vám otevře nová možnost přihlášení jednorázovým kódem přes SMS. První možnost je přihlášení přes rodné číslo a číslo občanského průkazu, kterou už známe. Druhá možnost je pomocí telefonního čísla, e-mailu a data narození. Po zadání těchto údajů vám přijde zpráva s jednorázovým kódem, díky kterému se dostanete k vašim certifikátům.

Diskuze ke článku
František Beran
František Beran
Naposledy upraveno: 15. 6. 2021 17:30
Pokud jste již byli na očkování, kde jste vyplnili vaše telefonní číslo a e-mail, máte vyhráno.

Toto vše jsem vykonal a nikam mě to nepustí. Jsou to jen plané kecy. Hlásí mi to. V systému nenalezeno Vaše telefonní číslo.
Pavel Babička
Pavel Babička
Bordel ano mně to říká to samé,navíc mám potvrzenou registraci v Motole od 14.4.čekám na pin 2.V Kartozské jsem se registroval v po. a v pá. týž týden jsem měl první injekci ale k certifikátu se nedostanu.Pavel
Ivan Černý
Ivan Černý
Očkován 31.5. první dávka. Moderna v Pelhřimově. Všechny data nahlášena, vyplněno vše jak má být. Do dnes se nelze přihlásit, z důvodu nenalezení tel.čísla. A pak se nemáme bát že budou tyto data zneužita když v tom je takový bordýlek.
Jiří Doubravský
Jiří Doubravský
možnost přes sms jsem vůbec nevyužil, daleko jenodušší mi přijde přihlášení národní identitou ... otevřu v mobilu klíč egovernmentu, přiložím prst ke čtečce otisků, vyfotím QR kód a jsem přihlášený.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze