Přivítejte Sony HT-S400: výkonný soundbar s bezdrátovým subwooferem

Přivítejte Sony HT-S400: výkonný soundbar s bezdrátovým subwooferem
Fotografie: Sony
  • Sony HT-S400 podporuje technologii S-Force Pro Front Surround
  • Celkový výkon činí 330 W

Sony představilo 2.1kanálový soundbar HT-S400, který se chlubí podporou technologie S-Force Pro Front Surround a celkovým výkonem 330 W.

Prostorový zvuk snadno 

Model HT-S400 umožňuje uživatelům poslouchat zvuk ze všech stran díky formátu Dolby Digital s vlastní technologií virtuálního prostorového zvuku S-Force Pro Front Surround. Prostřednictvím předních reproduktorů dokáže technologie digitálního zpracování zvuku věrně reprodukovat virtuálně prostorové zvukové pole.

X-Balanced Speaker Unit a Separated Notch Edge

Přední reproduktory typu X-Balanced Speaker Unit mají jedinečný obdélníkový tvar, jenž maximalizuje velikost membrány. Snižuje se tím také výchylka reproduktorů při zachování akustického tlaku, což vede k menšímu zkreslení a větší čistotě.

Sony HT-S400

Separated Notch Edge na reproduktoru X-Balanced zlepšuje vertikální symetrii amplitudy, která je nezbytná pro čistý zvuk. Toho dosahuje pomocí strategicky umístěných výřezů na okraji, které pomáhají kontrolovat napětí uvnitř a vně okraje membrány.

Bohatý zvuk basů a bezproblémová integrace

Soundbar je vybaven výkonným bezdrátovým subwooferem s velkým 160mm reproduktorem, který zajišťuje hlubší a bohatší basy. Připojení modelu HT-S400 k televizoru Sony Bravia je navíc velmi rychlé a snadné. Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se nastavení soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení televizoru Bravia, což umožňuje snadné ovládání nastavení zvuku a hlasitosti pomocí dálkového ovladače od televizoru.

Výhodou je, že byl soundbar HT-S400 zkonstruován tak, aby se minimalizoval počet kabelů. Soundbar přijímá zvuk z televizorů Bravia bezdrátově.

Příjemné a intuitivní uživatelské prostředí

Jednoduché dálkové ovládání sází na design pohodlně padnoucí do ruky se snadným ovládáním. Uživatelům nabízí také snadný přístup k režimu Voice mode pro jasnější dialogy nebo funkci Night mode pro případy, kdy uživatelé chtějí sledovat televizi, aniž by vzbudili celý dům.

Sony HT-S400

Snadné používání zajišťuje také praktický OLED displej na soundbaru, který nabízí přehledné informace o stavu funkcí dálkového ovládání, včetně zdroje vstupu, hlasitosti a nastavení zvuku.

Cena a dostupnost

Soundbar HT-S400 bude v prodeji od dubna 2022 a jeho cena bude přibližně 6 990 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze