Produkty Smart Home Essentials od Lenova ovládnou vaši domácnost

Produkty Smart Home Essentials od Lenova ovládnou vaši domácnost
  • V rámci veletrhu IFA 2018 v Berlíně Lenovo představilo svůj pohled na chytrou domácnost
  • Nová řada Smart Home Essentials zahrnuje chytrou žárovku, inteligentní kameru a také vzdáleně ovládanou zásuvku
  • Nové produkty se dostanou koncem roku do USA, další trhy včetně Evropy budou následovat posléze

Chytrá domácnost je zkrátka „in“ a myslí si to i Lenovo. To v rámci veletrhu IFA představilo výrobky z řady Smart Home Essentials, které bude možné ovládat skrze jednotnou aplikaci Lenovo Link. Velkou výhodou je, že výrobky skrze aplikaci půjde ovládat i skrze Lenovo Smart Display s Google Asistentem. Tento chytrý displej s elegantním designem tak dostane další možnost využití.

Lenovo Smart Home Essentials kamera

Zpět ale k novým produktům. Lenovo představilo hned tři: chytrou žárovku Lenovo Smart Bulb, chytrou zásuvku Lenovo Smart Plug a také inteligentní kameru do domácnosti Lenovo Smart Camera. Lenovu děkujeme za jednoduché označení, které se bude zákazníkům dobře pamatovat. Co se týká chytré zásuvky, dělá přesně to, co byste od chytré zásuvky očekávali. Jakékoliv připojené spotřebiče bude možné ovládat i vzdáleně, a to přímo skrze aplikaci. Sofistikovanější bude kamera. Ta nabídne infračervené vidění. Mikrofon i reproduktor pak umožní vzdálenou komunikaci.

Lenovo Smart Home Essentials

Klasikou v oblasti produktů pro chytrou domácnost jsou chytré žárovky. I ty od Lenova půjde ovládat skrze aplikaci Lenovo Link na dálku, dokonce z jakéhokoliv místa, kde budete mít přístup k internetu. Na dálku budete mít možnost světla zapnout/vypnout, případně nastavit barevný odstín i intenzitu světla.

Lenovo specifikovalo i ceny. Žárovka i zásuvka vyjdou na 30 dolarů, tedy asi 800 Kč s DPH. Kamera vyjde na 99 dolarů, tedy asi 2 600 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze