Philips představuje novou kolekci venkovního osvětlení Hue Outdoor

Philips představuje novou kolekci venkovního osvětlení Hue Outdoor
  • Philips Hue Outdoor bude k dispozici jak ve variantě White Ambiance, tak i White and Color Ambiance
  • K dostání bude spoustu nástěnných i sloupkových svítidel

Společnost Philips představuje novou kolekci venkovního osvětlení nazvanou Philips Hue Outdoor. Nizozemský světový lídr v oblasti osvětlení nám nachystal řadu venkovního osvětlení se spoustou nástěnných i sloupkových svítidel. Využít je tak můžeme úplně všude od zahrady přes terasu až po balkon.

Hue Outdoor bude k dostání jak ve variantě White Ambiance s rozsahem od teplého bílého až po chladné denní světlo, tak ve variantě White and Color Ambiance , která disponuje až 16 miliony barev.

Svítidla

Svítidla se obvykle montují u venkovních dveří a jsou určena k nahrazení tradičního vítacího či chcete-li bezpečnostního světla, které funguje na bázi pohybového čidla. K dispozici budou v řadě stylů a barevných provedení a budou začínat na příjemných 29,99 dolarech.

Spotřební světla

Reflektor Philips Hue Lily může být použit k osvětlení zahrady a její klíčových prvků, jako například květinových záhonů, keřů či soch. Na výběr budeme mít opět ze 16 milionů barev, které lze nastavit prostřednictvím aplikace Philips Hue. Lily bude začínat v balíčku celkem tří světlometů a bude stát 279,99 dolarů (asi 7 tisíc Kč s DPH).

Osvětlovací světla

Philips Hue Calla je ideální osvětlení příjezdové cesty či k vylepšení venkovního prostoru. Ani zde nechybí výběr ze 16 milionů barev a Starter Pack bude stát 129,99 dolarů (asi 3 300 Kč s DPH).

Zdroj: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze