Prototyp HomePodu s dotykovým displejem se ukazuje na nových snímcích

Prototyp HomePodu s dotykovým displejem se ukazuje na nových snímcích
Fotografie: Apple
  • Chytrý reproduktor od Applu dostává jen málo vylepšení
  • To by se mohlo změnit s další generací
  • Ta by namísto LED světel mohla dostat rovnou dotykový displej

Chytrý reproduktor HomePod od Applu je kategorií, které jako by se inovace prakticky vyhýbaly. Skoro před rokem představená druhá generace přináší změny, které jsou patrné jen při velmi podrobném zkoumání. A to i přes to, že už se delší dobu spekuluje o mnoha odvážnějších vylepšeních.


Díky příspěvku na sociální síti X se na povrch dostává několik podrobností o prototypu HomePodu. Podle autora má model označený jako B720 naprosto stejnou velikost a design jako HomePod druhé generace představený na začátku roku 2022. Dokonce i plocha v horní části má stejnou velikost, ale hlavním rozdílem je zde samozřejmě LCD displej.

Současné modely HomePod nemají displej. Místo toho mají kombinaci LED diod, které mohou zobrazovat různé barvy. Samotná obrazovka vypadá ploše, ale má být zakryta vypouklým sklem, což je vidět na obrázku prototypu. Zatím není jasné, jak bude rozhraní vypadat, ale podle dalších úniků bude obrazovka bude ukazovat základní informace o přehrávaných médiích v aplikacích, jako jsou Apple Music a Apple Podcasts. Displej na HomePodu by také mohl zobrazovat některá důležitá oznámení, případně umožnit uživatelům přijímat telefonní hovory a odpovídat na zprávy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze