První trailer na marvelovku Thor: Love and Thunder je tady

První trailer na marvelovku Thor: Love and Thunder je tady
Fotografie: Marvel
  • Thor: Love and Thunder má premiéru 8. července 2022
  • I tentokrát se o režii postaral Taika Waititi
  • Kromě Thora se ve snímku objeví i Strážci Galaxie

Trvalo to dlouho, ale dočkali jsme se. První oficiální trailer na připravovanou marvelovku Thor: Love and Thunder (Thor: Láska jako hrom) je konečně tady. Jedná se o čtvrtý sólový snímek superhrdiny Thora. Tvůrci nadupanou ukázku zveřejnili necelé tři měsíce před uvedením do kin, které je plánované na 8. července 2022. Můžeme se těšit na návrat Chrise Hemswortha jako severského boha hromu, ale také na řadu dalších známých tváří z dalších Marvel filmů. Podle collider.com se režie i tentokrát ujal Taika Waititi, který natočil i předchozí díl z roku 2017.

Nejenže uvidíme úplně novou stránku Thora, který se vzpamatoval z událostí z Avengers: Endgame, na scéně se také objeví Strážci Galaxie, kteří mu budou nápomocní. Podle traileru se děj vrátí do doby po Endgame. Thor se snaží najít vnitřní klid a nadále už nechce bojovat a nic se nemění ani na jeho rozhodnutí nebýt pánem Nového Asgardu. To mu ale dlouho nevydrží. Zajímavý je pohled na Tessu Thompson, která hraje Valkýru a je i královnou Nového Asgardu. Sedí na poradě v obleku, který měla i ve snímku Muži v černém: Globální hrozba. Zajímavé je, že v i tomto snímku hrála po boku Chrise Hemswortha. Není to náhoda?


Trailer nás na malý okamžik zavede i na Olymp, kde vidíme boha Dia. Boha všech bohů si zahraje Russell Crowe. Jak se ale Thor dostane na Olymp se dozvíme až v kinech. Nejzajímavější ale rozhodně je návrat Thorovi milované Jane Foster v podání Natalie Portman, která se před bohem hromu objeví v jeho plášti a s Mjollnirem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze