Deutsche Telekom představil chytrý reproduktor, který ovládne vaši domácnost

Deutsche Telekom představil chytrý reproduktor, který ovládne vaši domácnost
Fotografie: telekom.com
  • Deutsche Telekom uvedl na trh nový kompaktní chytrý reproduktor
  • Smart Speaker Mini vám umožní ovládat všechny funkce chytré domácnosti

Představa německé společnosti Deutsche Telekom o moderní digitální domácnosti a životním stylu je jasná. Důraz je kladen na maximální komfort a jedinečnost. Toho bylo dosaženo spojením moderních technologií a personalizovatelného provedení.

Jejich nejnovější reproduktor Smart Speaker Mini je, jak už můžete z názvu odvodit, menším bratrem klasického chytrého reproduktoru. Mimo to je také nejvíce kompaktním a schopným výrobkem firmy. Je schopný proměnit váš hlas na dálkový ovladač. Všechny příkazy splní stejně, jako byste stiskli tlačítko. Smart Speaker i Smart Speaker Mini mohou řídit všechny komponenty chytré domácnosti od Deutsche Telekom. To zahrnuje MagentaTV, Magenta SmartHome nebo mobilní telefon. Dále vám může pomoci se sestavením rozvrhu nebo volnočasových aktivit. Stačí je jen požádat.

Smart Speaker Mini

Všechny tyto funkce nejsou ale to jediné, co je dělá jedinečnými. Jak už jste se dočetli výše, k dosažení dokonale personifikovatelného zařízení je potřeba k samotným technologiím přidat ten správný design. Spolu s reproduktorem vyšly tři druhy nálepek, kterými můžete zařízení ozdobit pro jedinečný vzhled, jenž se bude hodit jak k vaší osobnosti, tak k vašemu domovu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze