Razer připravuje respirátor s RGB podsvícením

Razer připravuje respirátor s RGB podsvícením
Fotografie: Razer
  • Je vybaven výměnnými filtry
  • Má i mikrofon s reproduktorem
  • A nechybí ani barevná světla

Na koronavirovou pandemii se snaží reagovat i výrobci, které si jinak se zdravotními pomůckami moc nespojujeme. Jedním z nich je i Razer, který je známý spíše svým počítačovým příslušenstvím zaměřeným na hráče. Jeho Project Hazel byl na začátku roku jen zajímavým konceptem, podle rozhovoru pro Yahoo News se jej firma kvůli nelepšící se pandemické situaci a pomalu postupujícímu očkování rozhodla opravdu začít vyrábět.

Základem je obličejová maska vyrobená z recyklovaného plastu. O ochranu se pak stará dvojice vyměnitelných filtrů s certifikací N95. Maska je částečně průhledná, aby se dalo odezírat ze rtů a komunikace působila přirozeněji. A aby hlas nebyl zastřený, je zde dokonce mikrofon a drobný reproduktor. Avšak rozhodně nejzajímavější částí výbavy je plně nastavitelné RGB podsvícení v kruzích kolem filtru, kterými můžete dát najevo svou náladu, případně jej sladit s oblečením.

Razer prozatím nezveřejnil, kdy a za kolik začne tuto stylovou ochranu prodávat. Vedle výzkumu a vývoje na něj také čeká nezbytné schvalování u patřičných úřadů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze