S chytrým obojkem Moggie se i vy můžete stát kvalifikovaným zaříkávačem koček

S chytrým obojkem Moggie se i vy můžete stát kvalifikovaným zaříkávačem koček
  • Chytrý obojek dokáže rozpoznat kočičí emoce, potřeby a zdravotní stav
  • Majitel může své kočce skrze aplikaci zavolat a promlouvat k ní
  • Cena ani dostupnost chytrého obojku zatím nebyla oznámena

Chytrý obojek Moggie je určen všem milovníkům koček, kteří by chtěli komunikaci se čtyřnohým mazlíčkem posunout na zcela novou úroveň. Obojek v doprovodu s aplikací, která bude dostupná pro iOS i Android, sleduje aktivity vašeho čtyřnohého miláčka a navíc dokonale rozumí kočičímu chování. To následně srozumitelně sděluje majiteli.

Moggie aplikace

Projekt Moggie vznikl jako odpověď na současný trend, kdy je čím dál tím více populární dávat přednost domácím mazlíčkům před dětmi. Jeho tvůrci tak chtěli na trh přinést produkt, který nabídne lepší komunikaci mezi kočkou a majitelem. Kromě kočičího „feedbacku“ navíc majitel obdrží i personalizované rady a doporučení, jak o čtyřnohého společníka správně pečovat. Podle výrobce dokáže chytrý obojek rozpoznat nejen kočičí emoce a potřeby, ale zároveň dokáže identifikovat i případné zdravotní problémy.

A jak vše funguje? Kočka dostane obojek, který detailně monitoruje veškeré její aktivity. Podle tvůrců lze 80 % kočičích nemocí vypozorovat z toho, jak se kočka pohybuje. Obojek je pochopitelně také voděodolný a aplikace zvládne sledování i více koček najednou a oddělovat jejich záznamy podle jména. V aplikaci majitel nalezne také statistiky o tom, jak dlouho si kočka hrála či spala nebo kolik toho daný den snědla. Pokud by snad majitel dostal pocit, že je jeho čtyřnohý mazlíček osamělý, může mu zavolat a promlouvat k němu. Cena chytrého obojku Moggie, stejně jako datum dostupnosti, bohužel zatím není známa.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze