Samsung chystá chytrý reproduktor s Bixbym. Dorazí v druhé polovině roku

1
Samsung chystá chytrý reproduktor s Bixbym. Dorazí v druhé polovině roku
  • Chytrý reproduktor od Samsungu bude provázaný s asistentem Bixbym
  • K představení dojde ve druhé polovině letošního roku

Jihokorejský Samsung má za sebou představení klíčových mobilních novinek řady Galaxy S9. V dnešní době je však nutné mít portfólio co nejširší. Je již známé, že výrobce pracuje na chytrém reproduktoru, který bude konkurencí například pro Google Home, Amazon Alexa nebo Apple a jeho HomePod. Šéf mobilní divize Samsungu Koh Dong-jin, známý též jako DJ Koh, v rozhovoru pro deník The Wall Street Journal potvrdil, že chytrý reproduktor spjatý s asistentem Bixbym bude představen ve druhé polovině letošního roku.

V tuto chvíli ještě není známá cenová relace chystané novinky. Je možné, že Samsung sáhne po více odlišných verzích ve snaze uspokojit co největší procento případných zájemců. Stejně tak neznáme vzhled reproduktoru, na obrázku výše vidíte již prodávaný Bluetooth reproduktor Samsung Radiant 360.

Zdroj: wsj.com

Diskuze ke článku
Stromvous
V tuto chvíli ještě není známá cenová relace chystané novinky. To je stejnak jedno neb managment u nás se z prodeje bude snažit vytřískat co to dá a tak cenu zvednou tak že normální člověk si jej nebude moci bez půjčky koupit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze