Skupina vědců z NASA získala důkaz o existenci paralelního vesmíru

136
Skupina vědců z NASA získala důkaz o existenci paralelního vesmíru
Fotografie: NASA
  • V paralelním vesmíru má čas běžet pozpátku a vše být naopak
  • Ke zjištění došlo při výzkumu na Antarktidě

Skupina vědců NASA podle serveru dailystar.co.uk, jenž odkazuje na newscientist.com, získala důkaz o existenci paralelního vesmíru, kde je vše naopak.

Ke zjištění došlo při provádění výzkumu na Antarktidě díky vypuštění speciálního balónu, jenž nesl anténu ANITA (Antarctic Impulsive Transient Antenna). Ve vzduchu byla zaznamenána takzvaná taunová neutrina. Podle vědců tyto částice putují zpátky v čase, což má nasvědčovat existenci paralelního vesmíru.

Peter Gorham, který je vedoucím tohoto výzkumu, uvedl, že nejjednodušším vysvětlením tohoto fenoménu je, že v momentě velkého třesku před 13,8 miliardami let byly vytvořeny hned dva vesmíry. Náš a jeden paralelní vesmír, kde čas běží pozpátku a vše je naopak.

Diskuze ke článku
Vojta
Proboha, proč jsem na to vůbec klikal, odkazovat se na daily star v rámci článku o nějakém výzkumu je asi tak relevantní, jako hledat zmínky o dizertačních pracech v blesku. Ale tak pobavilo.
Franta
Ty jo, takže i entropie tam běží pozpátku? :-D
xxx
Jenom by mne zajímalo, proč se autor tohoto článku s takovouto z fyzikálního pohledu bombastickou a převratnou informací odkazuje na bulvární britský plátek a ne na nějaký věrohodnější zdroj.
Podklop
Zavolejte bratry zpátečníky. Uvidíme se zase včera večer. Joha Joha Joha.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze