Službu Google Stadia si brzy můžete zkusit zdarma a bez registrace

Službu Google Stadia si  brzy můžete zkusit zdarma a bez registrace
Fotografie: Google
  • Hry zdarma nebo demoverze pak můžete zkusit rovnou
  • Nyní je měsíc zdarma, je ale potřeba registrace a zadání platební karty pro další období

Služba Google Stadia představuje podle některých budoucnost hraní. Namísto drahé a hlučné konzole nebo herního PC necháte těžkou práci vzdáleným serverům – hru si tak budete moci užívat na slabých strojích a dokonce tabletech, telefonech nebo televizorech. Dalo by se čekat, že kombinace špatně dostupných grafických karet, drahých energií a nadbytku volného času v důsledku lockdownů bude pro podobné služby výhodou, ale v případě té od Googlu se to zatím příliš nedaří.

Server chromeunboxed.com proto informuje o zmínkách, které padly na konferenci Google For Games Developer Summit 2022. Podle nich se Stadia zcela otevře „náhodným kolemjdoucím“. I bez přihlašování a registrace tak uvidíte kompletní nabídku her a ty zdarma nebo demoverze si rovnou můžete vyzkoušet. Bez větších komplikací tak můžete rovnou posoudit, jak je vaše připojení připravené na cloudové hraní.

Současná nabídka Stadie zahrnuje měsíc zdarma a další měsíce za 259 korun. Je potřeba se ale zaregistrovat svým Google účtem a zadat číslo platební karty. Kdy tato podmínka přesně padne, není zatím jasné, ale mohlo by to být během následujících týdnů nebo měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze