Sony LSPX-A1 je projektor, který vám vyrazí dech i tu poslední korunu z peněženky

Sony LSPX-A1 je projektor, který vám vyrazí dech i tu poslední korunu z peněženky
  • LSPX-A1 LifeSpace je nový luxusní projektor od Sony
  • Je vyroben z luxusních materiálů a váží 75 kilogramů
  • Už ve vzdálenosti 25 centimetrů od zdi vykouzlí 120palcový obraz
  • Váš může být za sympatických 777... tisíc korun, zato ale včetně DPH

Pokud máte dostatek financí a váš interiér je tak futuristický, že nezvládne přítomnost jakéhokoliv, byť sebemodernějšího televizoru, nabízí se alternativa v podobě projektorů. I ty je však nutné někam umístit a ne všechny splňují onu potřebu elegantního vzezření. Sony se v rámci veletrhu CES rozhodlo přijít s něčím, co vám vyrazí dech a doslova poslední korunu z vaší peněženky. Nový projektor Sony LSPX-A1 totiž vyjde na 30 tisíc dolarů, tedy sympatických 777 tisíc korun včetně DPH.

Sony LSPX-A1

Když poprvé spatříte Sony LSPX-A1, budete si myslet, že jde o luxusně zpracovaný konferenční stolek. Na vrchní straně se nachází umělý mramor, nohy jsou z kombinace skla a leštěného hliníků a dostalo se i na dřevěnou výsuvnou polici. Sony předpokládá, že zmíněný soubor materiálů je vhodný do všech futuristických obydlí. Jak blízko nebo daleko je od pravdy zůstává na posouzení každého.

Sony LSPX-A1

Ve vrchní části „stolku“ je umístěn plnotučný 4K (4 096 × 2 016 pixelů) laserový projektor se světelností 2 500 lumenů, který je kompatibilní s HDR. Stačí abyste stolek postavili do vzdálenosti 9,6 palců od zdi (zhruba 25 centimetrů) a projektor „vyšvihne“ obraz s úhlopříčkou 120 palců, tedy 3 metry. A to už je slušná podívaná.

Projektor doplňují i reproduktory, které se nachází uvnitř. Sony slibuje zážitek z prostorového zvuku, který vyplní každý kout místnosti. Reproduktory jsou umístěné i na předních nohách, k dispozici je i samostatný subwoofer.

Co více dodat?

Zdroje: sony.com, cnet.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze