Soundbar Sennheiser Ambeo ohromí skvělým prostorovým zvukem a špičkovou konektivitou

Soundbar Sennheiser Ambeo ohromí skvělým prostorovým zvukem a špičkovou konektivitou
  • Soundbaru nechybí podpora zvukových formátů Dolby Atmos, DTS:X a MPEG-H či technologie Upmix
  • K dispozici je také bezdrátová technologie Google Chromecast nebo Bluetooth
  • Soundbar půjde do prodeje v průběhu 2. čtvrtletí roku 2019

Vyžadujete špičkový zvuk, ale přitom jste limitování prostorem? Pokud ano, pak by vás mohla zaujmout novinka od renomovaného výrobce Sennheiser. Ambeo soundbar totiž dokáže zastoupit sestavu domácího kina i se subwooferem a navíc se může pyšnit úctyhodnou konektivitou. Uvnitř těla se ukrývá hned 13 reproduktorů, které dokáží vykouzlit 10 virtuálních reprosoustav v prostoru obývacího pokoje. Nechybí ani podpora zvukových formátů Dolby Atmos, DTS:X a MPEG-H. S pomocí kalibračního mikrofonu se Ambeo přizpůsobí konkrétní místnosti a milovníci filmu tak mohou i přes malé rozměry soundbaru proměnit obývací pokoj v moderní kinosál. Pomocí technologie, kterou Sennheiser vyvinul ve spolupráci s uznávaným Fraunhoferovým institutem, navíc soundbar dokáže nahradit i stropní reprosoustavy a zajistit tak opravdu obklopující zvuk.

Sennheiser Ambeo Soundbar

Kromě HDMI konektoru s podporou technologie eARC a CEC disponuje nový soundbar dalšími 3 HDMI vstupy. Zprostředkuje tak spojení televizoru s Blu-ray přehrávačem, konzolí i počítačem. Soundbaru nechybí ani optický vstup či analogový vstup RCA, s jehož pomocí uživatelé připojí například gramofon. Vše završují bezdrátové technologie Google Chromecast a Bluetooth. Sennheiser Ambeo soundbar navíc disponuje i technologií Upmix, která dokáže i z běžného stereo záznamu vytvořit efektní obklopující zvuk.

Novinka od Sennheiseru bude v prodeji na stránkách sennheiser.cz a u vybraných partnerů za cenu 65 000 Kč, a to od 2. čtvrtletí roku 2019.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze