Sennheiser Memory Mic: řešení audiozáznamu v terénu i ve studiu

Sennheiser Memory Mic: řešení audiozáznamu v terénu i ve studiu
  • Sennheiser představil bezdrátový mikrofon Memory Mic s výdrží až 4 hodiny a hmotností 30 gramů
  • Bezdrátové spojení může probíhat přes Bluetooth nebo Wi-Fi
  • Sennheiser Memory Mic je k dostání za 5 180 Kč na stránkách výrobce a u vybraných partnerů

Spoléhat se na interní mikrofony ve smartphonech nebo kamerách není vždy ta nejlepší volba a především v rušném prostředí nebo místnosti se špatnou akustikou se to často vymstí. Německá firma Sennheiser proto přišla s řešením, které eliminuje parazitní ruchy, které smartphone zachytí ve svém nejbližším okolí. Navíc odpadají problémy se změnami kvality zvukového záznamu v případě pohybu kamery nebo mluvčího.

Bezdrátový mikrofon Sennheiser Memory Mic váží pouhých 30 gramů a na jedno nabití výdrží až 4 hodiny nahrávání audiozáznamu. Pomocí chytré aplikace a integrované paměti lze audionahrávku spojit s videem a přimíchat okolní ruchy přesně podle potřeby uživatele. Ty mohou v průběhu natáčení zachytit mikrofony mobilního telefonu, ke kterému se Memory Mic připojí skrze Bluetooth či Wi-Fi. Díky bezdrátovému řešení lze navíc zachovat volné konektory smartphonu. Do těch může být připojen například druhý kabelový mikrofon pro záznam moderátora nebo kabel od záložního napájení.

Sennheiser Memory Mic

Sennheiser Memory Mic ocení novináři nebo uživatelé, kteří potřebují pořídit kvalitní záznam z interview, ale i rodiny, které chtějí zaznamenat vystoupení svého potomka na koncertě. Ideální volbou může být také pro autory moderního online obsahu, kteří výsledek prezentují na YouTube nebo jiných sociálních sítích. Za cenu 5 180 Kč je mikrofon k dostání na stránkách Sennheiser.cz a u vybraných partnerů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze