Tohle doma ještě nemáte. Aroma Shooter je high-tech osvěžovač vzduchu

Tohle doma ještě nemáte. Aroma Shooter je high-tech osvěžovač vzduchu
Fotografie: Aroma Join
  • Obsahuje 6 různých kazet s vůněmi
  • Jeho předností je rychlost a maximální personalizace

Když se rozhlédnete kolem sebe, většina gadgetů v domácnosti se zaměřuje na obraz a zvuk. Jen menšina se zaměřuje na čistotu a co se vůní týče, tak skoro žádné. Dají se sice koupit různé aroma difuzéry, případně rozprašovače vůní s časovačem nebo dokonce fotobuňkou, ale Aroma Shooter od Aroma Join, který byl k vidění na letošním veletrhu CES, je na mnohem vyšší technologické úrovni.

Nový typ aroma difuzéru opouští klasický způsob využívající kapalná a plynná média (oleje, mlhu, páru, výpary atd.). To umožňuje bleskurychlé přepínání vůní a okamžité vytváření aromatických směsí. Další pokročilou výbavou je spolupráce s chytrými telefony, VR/AR a zařízeními IoT.

Aroma Shooter

Hlavní předností je rychlá reakce, která činí 0,1 sekundy a vzdálenost rozprašování až 60 cm. Díky tomu lze mít zážitek z vůně prakticky okamžitý a například propojený se sledováním filmu či hraním hry. Jako zásoba vůní slouží 6 vyměnitelných kazet. K propojení lze použít USB-C, Bluetooth nebo Wi-Fi. Aplikace pro ovládání jsou dostupné pro iOS, Android, Windows, macOS a Linux.

Aroma Shooter

Cena přístroje a šesti základních kazet pro domácí japonský trh je 110 tisíc jenů, tedy asi 20 tisíc korun s daní. Jednotlivá náplň pak stojí asi 50 dolarů, tedy něco kolem 1 500 korun a vybírat můžete z opravdu široké nabídky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze