Tři nové aplikace pro chytré televizory Samsung v Česku

Tři nové aplikace pro chytré televizory Samsung v Česku
Fotografie: Michal Pavlíček, fzone.cz
  • Nově bude možné stáhnout aplikace iVysílání České televize, iPrima a Fitshaker
  • Fitshaker je zpoplatněn částkou 249 Kč měsíčně
  • Všechny aplikace jsou dostupné na televizorech Samsung od modelových řad z roku 2018

Řadu lokálních videoaplikací v nabídce chytrých televizorů Samsung rozšířily tři nové populární služby. Diváci se nově dostanou k archivům pořadů České televize prostřednictvím aplikace iVysílání České televize, k původnímu obsahu televize Prima v aplikaci iPrima a k video návodům o cvičení v aplikaci Fitshaker. V prvních dvou případech jde o neplacené aplikace, placený je přístup do Fitshakeru. Všechny tři jsou dostupné na chytrých televizorech Samsung modelových řad 2018 až 2022.

Obsah video služeb iVysílání České televize a iPrima už znají diváci, kteří přijímají televizní signál pozemní cestou prostřednictvím DVB-T2, mají televizor připojený k internetu a využívají hybridní vysílání (HbbTV). Nové aplikace zpřístupní tuto službu i těm divákům, kteří jako primární zdroj signálu využívají televizi přes internetový protokol (IPTV), jako jsou služby O2 TV, T-Mobile TV GO, Lepší.TV, Sledování TV a další.

Aplikace iVysílání

Kompletní archiv České televize ve vašem televizoru


Aplikace iVysílání České televize nabízí katalog všech dostupných pořadů i extra živých internetových přenosů. Vše je dostupné i bez registrace. Nabízí úvodní přehled toho nejlepšího z archivu ČT spolu s exkluzivním obsahem iVysílání. Detailní stránky pořadů a filmů jsou zobrazeny přehledně, s podrobnějším obsahem, nechybí bonusová videa a přehled souvisejících pořadů. Pořady jsou podrobně členěny do kategorií a podkategorií. Aplikace nabízí i Program vysílání, ve kterém lze pohodlně prohledávat pořady pomocí televizních programů jednotlivých kanálů České televize, a to včetně extra přenosů iVysílání Plus, ČT sport Plus a ČT24 Plus. Tato aplikace je dostupná majitelům televizorů Samsung pouze v České republice.

iVysílání

Oblíbené seriály Primy vám už nikdy neuniknou


Aplikace iPrima představuje nabídku těch nejoblíbenějších seriálů, filmů a pohádek, které se objevují na obrazovce televizních kanálů skupiny FTV Prima. Uživatelé se tak kdykoli mohou vracet k oblíbeným seriálům, jako je ZOO, Polda, Slunečná a dalším. Vybírat si mohou také z velkého množství filmů pro dospělé i děti. Kromě toho mohou využívat tematické playlisty, kde pouhým kliknutím spustí hodiny zábavy podle aktuální nálady – krimi, dokumenty, pořady o vaření a mnoho dalšího. Aplikace je dostupná pro uživatele chytrých televizorů Samsung v České republice a na Slovensku, do konce roku exkluzivně pouze na operačním systému Tizen. Pro vstup do iPrima aplikace (i HbbTV) je třeba registrace účtu.

Samsung QN90B

Cvičte doma podle známých certifikovaných trenérů


Chcete zapracovat na své postavě, ale nechcete chodit do posilovny? Ušetřete si čas i peníze a získejte kondici ve svém obývacím pokoji s Fitshakerem! Aplikace Fitshaker obsahuje spoustu jedinečných pomůcek, které vám zpříjemní cvičení. V čem je jedinečná? Cvičíte především s vlastním tělem, takže nepotřebujete fitness vybavení. Stačí jen trochu. Výsledků dosáhnete už za 15 minut denně. Všechna cvičení vedou čeští a slovenští lektoři, takže neexistuje žádná jazyková bariéra. Fitshaker vyzkoušelo již více než 70 000 žen, takže se stanete součástí skvělé komunity. Vybrat si lze z nespočtu cvičících programů a živých přenosů, které jsou děleny dle náročnosti a délky programu (Pilates, Yoga, Tabata, HIIT, Výzvy – Do plavek, novoroční, apod). Programy jsou určeny pro začátečníky i pokročilé a pro všechny věkové kategorie, včetně dětí.

Samsung QN95B

Aplikace Fitshaker je placená a zájemce vyjde na 249 Kč měsíčně. Dostupná je jak v České republice, tak na Slovensku, kde za ni uživatelé zaplatí 9,9 eur měsíčně. Všechny tři nové aplikace si mohou zájemci stáhnout ze Samsung Store na svém chytrém televizoru a poté umístit na lištu s preferovanými aplikacemi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze