Vybrané chytré televize Samsung ode dneška podporují službu Apple Music

Vybrané chytré televize Samsung ode dneška podporují službu Apple Music
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • Aplikaci stačí stáhnout z obchodu Samsung Smart TV App Store
  • S osobním, rodinným nebo studentským tarifem si mohou zájemci vyzkoušet Apple Music až na tři měsíce zdarma

Chytré televizory Samsung nabízí od dnešního dne podporu služby Apple Music. Díky aplikaci Apple Music, která je ode dneška k dispozici na televizorech Samsung modelových řad 2018 až 2020, mohou uživatelé streamovat přes 60 milionů skladeb bez reklam, sledovat videoklipy a procházet tisíce playlistů, které pro ně připravili hudební experti zaměření na různé žánry.

Předplatitelé služby Apple Music budou mít k dispozici i personalizovaná doporučení pro každý den. V nabídce je také originální rozhlasová stanice Beats 1 – celosvětově dostupný živý stream s exkluzivními show známých umělců, mezi nimiž nechybí Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled nebo Elton John. K dispozici bude také nová sekce At Home With Apple Music (Doma s Apple Music), v níž najdete nové playlisty, skupinové chaty s oblíbenými muzikanty v jejich domovech přes FaceTime, rozhovory a další obsah, díky němuž se v časech sociální izolace můžete spojit s dalšími členy hudební komunity.

Vždy jsme se snažili nabízet zákazníkům špičkovou zábavu. Dnes lidi nemají možnost vyrazit za kulturou ven, zůstávají doma a pro nás to znamená, že je tento úkol ještě důležitější než kdykoli jindy,“ prohlásil Salek Brodsky, viceprezident pro strategická partnerství a obchodní rozvoj společnosti Samsung Electronics. „Loni jsme jako první výrobce televizí nabídli aplikaci Apple TV, dnes pokračujeme se službou Apple Music. Naše partnerství se společností Apple funguje výborně, díky němu dokážeme zákazníkům zprostředkovat netušené možnosti zábavy – stačí zapnout chytrou televizi.

Majitelé chytrých televizí značky Samsung si mohou stáhnout aplikaci Apple Music z obchodu Samsung Smart TV App Store a následně se přihlásit ke svému účtu pomocí Apple ID, případně si přímo v televizním prostředí účet vytvořit. S osobním, rodinným nebo studentským tarifem si mohou Apple Music dokonce vyzkoušet i zdarma po dobu tří měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze