Vystřeloval ohňostroj z letadla na jedoucí auto. YouTuberovi hrozí i vězení

Vystřeloval ohňostroj z letadla na jedoucí auto. YouTuberovi hrozí i vězení
Fotografie: Ray Hennessy, unsplash.com
  • Při oslavách 4. července předvedl jeden YouTuber nebezpečný kousek
  • Porušil při tom řadu zákonů
  • Bude se zodpovídat před soudem

YouTubeři a jiní influecenři se ve snaze o co nejvíce diváků často dostávají na hranu zákona, obzvláště to platí, když se do svých scén zapojí nějaké dopravní prostředky. Zejména to platí o letadlech, jejichž provozování je svázáno poměrně přísnými předpisy. Na sklonku loňského roku se tak přísným trestem uzavřel případ, kdy jeden mladík záměrně havaroval s letadlem, jenže zřejmě ani to nestačilo k tomu, aby ostatní dostali rozum.

Další YouTuber byl zatčen poté, co zveřejnil video, na kterém dva lidé ve vrtulníku střílejí ohňostroj na Lamborghini. Americké ministerstvo spravedlnosti ve čtvrtek obvinilo Suk Min Choie, na YouTube známého jako Alex Choi, za údajné porušení zákona zakazujícího mít v letadle výbušné nebo zápalné zařízení.

YouTuber faces federal charges after filming two women in a helicopter shooting fireworks at a Lamborghini (shown below) illegal to have explosive on aircraft. - More below
byu/mapleer ininterestingasfuck

Nyní již smazané video s názvem „Ničení Lamborghini ohňostrojem“ bylo zveřejněno 4. července 2023. Choi, který má na YouTube více než 924 000 odběratelů, na něm řídí Lamborghini a dvě ženy začnou střílet ohňostroje směrem k autu. Strážci zákona se domnívají, že Choi video natočil v El Mirage, vyschlém jezerním dně v kalifornském okrese San Bernardino.

Choi pro takové kaskadérské kousky neměl patřičná povolení, která jsou k natáčení videa nutná. Choi byl ve čtvrtek propuštěn na kauci 50 000 dolarů a termín soudu byl stanoven na 2. července. Hrozí mu až 10 let federálního vězení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze