Xiaomi Mi TV Stick je miniaturní zařízení s Android TV

Xiaomi Mi TV Stick je miniaturní zařízení s Android TV
Fotografie: Xiaomi
  • Připojíte jej skrze HDMI k vaší televizi
  • Mi TV Stick nabízí Google Asistenta i vestavěný Chromecast
  • Evropská cena je stanovena na v přepočtu cca tisíc korun

Xiaomi dnes představilo nový počin spadající do kategorie chytrých televizí. O televizi však přímo nejde. Novinka Xiaomi Mi TV Stick je miniaturním zařízením o velikosti flashdisku, které má na těle HDMI. Skrze něj Mi TV Stick připojíte k televizi. Ta přitom nemusí být vůbec chytrá, vše podstatné je v připojeném zařízení.

Xiaomi Mi TV Stick

Základem je čtyřjádrový procesor s 1GB operační pamětí a 8GB úložiště. Mi TV Stick je vybaven systémem Android TV, díky kterému získáte přístup k řadě aplikací a her. I vaše „hloupá“ televize tak rázem získá možnost konzumovat IPTV, YouTube nebo dnes tolik oblíbené služby Netflix či HBO GO. Potěší, že je Mi TV Stick vybaven Google Asistentem a rovněž Chromecastem. Díky němu budete moci přímo na televizi snadno prohlížet multimediální obsah z vašeho telefonu. Ovládání zajišťuje malý ovladač spárovaný skrze Bluetooth, což znamená, že dobře reaguje prakticky odkudkoliv v místnosti.

Xiaomi Mi TV Stick se podívá i na evropské trhy, přičemž cena je stanovena na 39,99 eur, což je v přepočtu zhruba tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze