Xiaomi představilo svou největší televizi Mi TV 4 s úhlopříčkou 75 palců

Xiaomi představilo svou největší televizi Mi TV 4 s úhlopříčkou 75 palců
  • Čínské Xiaomi na své konferenci prezentovalo svou doposud největší televizi
  • Mi TV 4 narostla na 75 palců
  • Působivá je tloušťka celé televize pouhých 11,4 milimetrů

Na včerejší tiskové konferenci se čínské Xiaomi opravdu rozšouplo. Představilo například svůj nový vlajkový smartphone Mi 8 nebo nový chytrý náramek Mi Band 3. Další novinka spadá do kategorie chytrých televizí a nese název Mi TV 4. Pokud se v daném segmentu orientujete, jistě víte, že řada televizorů Mi TV 4 od Xiaomi již nějaký pátek existuje. Dnes však výrobce představil vůbec největší model, který se chlubí úhlopříčkou 75 palců. Samozřejmostí je 4K rozlišení a podpora HDR.

Xiaomi Mi TV 4 75

Novinka se chlubí nejen tenkým rámečkem kolem displeje, ale celkově tenkou konstrukcí, kdy se tloušťka zastavila na 11,4 milimetrech. Elegantní vzhled podtrhuje i stojan, který je rozdělen na dvě části připomínající písmeno Y. O pohon televize se stará 64bitový procesor se čtyřmi jádry a grafický akcelerátor Mali-T830. Vše je doplněno 2GB operační pamětí a 32GB úložným prostorem. Samotný operační systém je založen na Android TV, avšak doplněn o nadstavbu Patchwall. Ta přináší například vlastního hlasového asistenta. Kromě kvalitního obrazu je příslibem i slušný zvuk s podporou Dolby Digital a DTS.

Konektivitu zajišťují nejen klasické porty, ale rovněž Wi-Fi ve standardu ac a Bluetooth 4.2. Cena chytré televize Xiaomi Mi TV 4 75 bude činit přibližně 1 400 dolarů, což je v přepočtu necelých 37 tisíc korun.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o., provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze