Xiaomi Robot Vacuum X10+ uklidí celou domácnost a elegantně se zbaví odpadků

Xiaomi Robot Vacuum X10+ uklidí celou domácnost a elegantně se zbaví odpadků
Fotografie: Xiaomi
  • Výrobce si novinku cení na 22 tisíc korun
  • Vysavač naviguje řada pokročilých senzorů
  • Vysávat dokáže až sacím výkonem 4 000 Pa

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum X10+, nejnovější z řady robotických vysavačů Xiaomi, je navržen tak, aby usnadnil úklid. Ve spojení s inteligentní stanicí dokáže vysypávat odpadky do koše, čistit vytírací polštářky, doplňovat nádržku na vodu, udržovat vytírací hadřík vlhký a sám vysoušet, aby se zabránilo zadržování vlhkosti a zápachu, když se přístroj nepoužívá.

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Tento všestranný čisticí přístroj je navíc speciálně přizpůsoben k čištění všech typů podlah. Mop se dokáže sám zvednout, když vestavěný ultrazvukový senzor automaticky detekuje koberce, a zároveň důkladně sbírá prachové částice sací silou 4 000 Pa. Dvojité rotující podložky mopu mohou provádět tlakové mopování pro odstranění odolných skvrn na podlaze.

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+ je poháněn patentovaným systémem S-Cross AITM, který mu umožňuje vyhnout se každému předmětu na své úklidové dráze a vytřít. Stroj je také vybaven dvouřádkovým laserem a RGB kamerou pro detekci cílů. Spolu s navigací LDS přístroj naplánuje efektivní trasu úklidu bez ohledu na velikost a uspořádání domácnosti. Vysavač je certifikován společností TÜV Rheinland podle standardů pro kybernetickou bezpečnost a ochranu soukromí.

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+ je k dispozici v prodeji od 899 eur (zhruba 22 tisíc korun) prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze