Zpěvák Ed Sheeran odhalí své soukromí v dokumentu na Disney+

Zpěvák Ed Sheeran odhalí své soukromí v dokumentu na Disney+
Fotografie: Disney+
  • Dokument divákům ukáže, jak se z koktavého kluka stala jedna z největších světových superhvězd
  • Jedná se o první počin, který nechá fanoušky nahlédnout do zpěvákova života
  • Čtyřdílný dokumentární seriál vyjde na Disney+ ve středu 3. května 2023
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Světová superstar a držitel ceny Grammy Ed Sheeran odhaluje své soukromí a pozadí svých multiplatinových hitů v původním dokumentu Disney+ s názvem Ed Sheeran: The Sum Of It All. Všechny díly čtyřdílného dokumentárního seriálu budou mít světovou premiéru ve středu 3. května 2023 na Disney+. Dokumentární seriál se skládá ze čtyř částí: Láska, Ztráta, Pozornost a Rovnováha.

Dokumentární seriál Ed Sheeran: The Sum of It All od producentů z Fulwell 73 Productions, držitelů ceny Emmy (Elton John živě: Rozlučkový koncert z Dodger stadionu, Adele: One Night Only, The GRAMMY Awards), nabídne exkluzivní, dosud nezveřejněné osobní archivy, rozhovory a podmanivá vystoupení, které odhalí velmi osobní stránku Eda Sheerana a přiblíží, jak ho jeho zkušenosti formovaly jako současného umělce. Sheeranův nový singl s názvem Eyes Closed vychází tento pátek 24. března a jeho nejnovější album Subtract se vyjde 5. května.


Dokument vezme diváky na cestu kolem světa, která ukáže, jak se z koktavého kluka stala jedna z největších světových superhvězd a jak se rodí hudební hity, které jsou na vrcholu hitparád. „V tomto dokumentárním seriálu odhalujeme tu stránku Eda Sheerana, kterou fanoušci dosud neviděli. Společně se společností Fulwell 73 jsme vytvořili něco skutečně autentického a osobního, co diváky nejen pobaví, ale také je inspiruje k tomu, aby měli velké sny a šli si za svými touhami,“ Ayo Davis, prezidentka společnosti Disney Branded Television.

„Svůj osobní a soukromý život jsem si vždy velmi střežil, jediný dokument, který jsem kdy natočil, byl o psaní písní. Byl jsem osloven společností Disney, abych natočil čtyřdílný dokument, a zdálo se mi, že je ten správný čas otevřít dveře a pustit lidi dovnitř. Doufám, že se to divákům bude líbit,“ řekl Ed Sheeran k dokumentu.

„Každý na světě zná a miluje písně Eda Sheerana, protože se staly soundtrackem k mnoha důležitým okamžikům našich životů. Tento seriál však ukazuje skutečného muže, který se za velkými hity skrývá. Ukazuje Eda v úplně jiné podobě, po bouřlivém roce v jeho osobním i profesním životě. Natáčení tohoto dokumentu bylo pro nás ctí,“ uvedli partneři společnosti Fulwell 73 Ben Turner a Ben Winston.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze