Jaký bude duben na Disney+?

Jaký bude duben na Disney+?
Fotografie: unsplash.com
  • V dubnu Disney+ uvede hranou pohádku Petr Pan a Wendy
  • Předplatitelé se mohou také těšit na adaptaci knižního bestselleru s názvem Krásné maličkosti
  • V dubnu bude uvedena také druhá řada seriálu Jak jsem poznala tvého otce
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Na Disney+ zavítalo jaro a s ním také mnoho nových filmů a seriálů. V nabídce je několik knižních adaptací, včetně velmi očekávaného hraného filmu Petr Pan a Wendy, který pro novou generaci znovu zpracovává klasický příběh od J.M. Barrieho. V ikonické roli Kapitána Hooka se ve filmu objeví Jude Law. V další adaptaci knižního bestselleru spisovatelky Cheryl Strayed, Krásné maličkosti, se pro změnu v roli ztrápené ženy objevuje Kathryn Hahn. Will Trent, kterého ztvárňuje Ramón Rodríguez, je inspirován detektivkami Karin Slaughter.

Navíc se předplatitelé mohou ponořit do temného světa mafie v novém původním italském seriálu Disney+ Good Mothers, o ženách, které se postavily svým zločineckým rodinám a rozhodly se je svrhnout zevnitř.

Peter Pan & Wendy

Film Petr Pan a Wendy režírovaný Davidem Lowerym vypráví příběh Wendy Darlingové, mladé dívky, která se bojí opustit svůj domov a osudným se jí stane setkání s Petrem Panem, chlapcem, který odmítá vyrůst. Wendy, spolu se svými bratry a maličkou vílou Zvonilkou, putuje s Petrem do kouzelného světa Země Nezemě. Tam narazí na zlého kapitána Hooka a prožije vzrušující a nebezpečná dobrodružství, která navždy změní její život.

Krásné maličkosti (Tiny Beautiful Things)

Seriál podle bestselleru Cheryl Strayed o ženě, jejíž manželství visí na vlásku, dcera s ní sotva promluví, a jejíž spisovatelská kariéra už prakticky neexistuje. Když je jí nabídnut sloupek poradny, myslí si, že je ta poslední, která by se pro takovou práci hodila… opak je však pravdou.

Jak jsem poznala tvého otce (How I Met Your Father)

V blízké budoucnosti vypráví Sophie svému synovi příběh o tom, jak se seznámila s jeho otcem. Tento příběh nás katapultuje zpět do současnosti, kde Sophie a její blízcí přátelé řeší, kým jsou, co chtějí od života, a jak se v době seznamovacích aplikací a neomezených možností skutečně zamilovat. Druhou sérii uvede Disney+ už 19. dubna.

Will Trent

Zvláštní agent Will Trent z Úřadu pro vyšetřování v Georgii (GBI) byl hned po narození odložen a zažil náročné dospívání v přetíženém systému pěstounské péče v Atlantě. Nyní je však odhodlán zajistit, aby nikdo nebyl ponechán napospas osudu tak jako on. I proto má na kontě nejvyšší počet vyřešených případů v GBI.

Nezadaná a namol (Single Drunk Female)

Po roce a půl střízlivosti, má Samantha Fink konečně pocit, že žije život, který stojí za to. Rychle však zjistí, že její nový život má i vlastní plány. Sam se musí naučit, kdy a kde zasáhnout, pokud to jde, kdy jen přetrpět nepříjemné okamžiky, pokud zasáhnout nemůže, a také kdy si třeba taky jen užívat.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze