Amazon doporučuje, jak by měly vypadat chytré lampičky a reproduktory s Alexou

Amazon doporučuje, jak by měly vypadat chytré lampičky a reproduktory s Alexou
  • Oficiálně posvěceným zařízením se stala chytrá lampička Adition, která má v základně dva reproduktory a mikrofony
  • Díky tomuto doporučení by měly mít ostatní výrobci jednodušší práci, jelikož mají návrh, od kterého se mohou při vývoji odpíchnout
  • Krom lampičky ovšem Amazon schválil také dva chytré reproduktory JUNLAM a Narui

Zařízení s virtuální asistentkou Alexou se stále více rozšiřují a v zahraničí na ně narazíte skoro na každém kroku. Obzvláště chytré reproduktory se těší velké oblibě, ale to samé se nadá říct o chytrých stolních lampičkách. Ano, Alexa může najít domov samozřejmě také ve svítidlech, avšak to jste ani nemuseli vědět a není se čemu divit. Moc takových lampiček totiž není a když už se nějaká objeví, nedostává se jí dostatečné pozornosti.

Adition - chytrá lampa s Alexou

Amazon se však právě to snaží nyní změnit vydáním oficiálního doporučení, jak by měla chytrá lampička s Alexou na palubě vypadat. Díky tomu by mělo být pro ostatní výrobce jednodušší vytvořit vlastní produkty, jelikož mají nyní schválený základ, od kterého se mohou při návrhu odrazit. Amazon konkrétně posvětil lampičku Adition, přičemž rovnou přidal i doporučení designu chytrých reproduktorů JUNLAM a Narui. To znamená, že bychom se měli již brzy dočkat spousty nových reproduktorů a dost možná právě i lampiček, které si s vámi popovídají prostřednictvím Alexy.

Adition - chytrá lampa s Alexou

A jaké vlastnosti tedy vůbec Amazon u chytrých světel krom vzhledu doporučuje? Adition je lampička s příjemným měkkým světlem žluté barvy, které se dá ztlumovat či zesilovat. Na palubě nesmí chybět dva mikrofony pro komunikaci s Alexou, dva reproduktory v základně a sada ovládacích tlačítek. V rámci konektivity tu najdeme samozřejmě nutné Bluetooth, Wi-Fi či podporu řady hudebních služeb.

Zdroj: developer.amazon.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze