Bose odhalil svůj první chytrý reproduktor a soundbary. Pohání je Alexa

Bose odhalil svůj první chytrý reproduktor a soundbary. Pohání je Alexa
  • Představen byl výkonný reproduktor s vlastním displejem v kompaktním šasi za zhruba 11 tisíc korun
  • Zaujmout mohou také soundbary pro lepší filmové zážitky u vaší televize, avšak za ty už si připlatíte
  • Všechny produkty doprovází zbrusu nová aplikace, která usnadní ovládání a umožní snadno propojit více reproduktorů do soustavy

Už několikrát jsme v našich článcích probírali, jak populární chytré reproduktoru jsou, a poptávka bude jen větší. Zatím v tomto odvětví vede Amazon a Google, avšak ani velcí výrobci audio zařízení nemohou zůstat dlouho pozadu. Proto představuje zcela novou kategorii Smart produktů také ikonický Bose. Ten odhalil chytrý bezdrátový reproduktor Home Speaker 500 s vlastním displejem určený pro poslech hudby a dva nové chytré soundbary Bose Soundbar 700 a Soundbar 500, které zprostředkují uživatelům působivý zážitek při sledování filmů.

Bose Home Speaker 500

Každá z novinek je přitom zasazena do kompaktního šasi a spolehnout se můžete rovněž na zvuk s hutností a čistotou značce Bose vlastní. Nové reproduktory navíc nabízejí služby hlasové asistentky Amazon Alexa a začátkem roku 2019 získají také podporu streamovací technologie AirPlay 2, která zprostředkuje snadné přehrávání online hudby z produktů Apple.

Tento chytrý reproduktor i soundbary využívají vlastní technologie, která už Bose nějaký čas používána v náhlavních soupravách a sluchátkách. Osm vestavěných mikrofonů zaručuje výborné rozpoznávání vzdálených hlasových povelů i během reprodukce hudby s vysokou hlasitostí. Kombinace technologie Bluetooth, Wi-Fi a Alexy potom poskytuje okamžitý a snadný přístup k milionům skladeb a bezpočtu dalších funkcí. Nové reproduktory fungují buď samostatně, nebo umožňují vytvořit bezdrátový systém komplexního ozvučení domu či bytu.

Bose Soundbar 500

Nové reproduktory provází také nová aplikace Bose Music App umožňující snadné procházení veškerých aktuálně dostupných hudebních zdrojů z jednoho místa či přepínání mezi stanicemi, playlisty, skladbami, seznamy videí a dalšími službami. Ve spolupráci se všemi produkty chytrých audio zařízení Bose umožní také aplikace nastavit pomocí smartphonu přehrávání různé hudby v jednotlivých místnostech domácnosti, nebo dokonce ozvučit jednotně stejným hudebním podkresem celý dům.

Nová kategorie chytrých reproduktorů Bose bude uvedena do prodeje během října tohoto roku, avšak oficiální české cenovky zatím nemáme. V přepočtu a s daní by však měl chytrý reproduktor stát necelých 11 tisíc korun, levnější Soundbar 500 poté skoro 15 tisíc a Soundbar 700 dokonce více jak 21 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze