Animovaná pohádka Mezi živly míří na Disney+

Animovaná pohádka Mezi živly míří na Disney+
Fotografie: Disney/Pixar
  • Animovaná pohádka Mezi živly bude na Disney+ od 13. září
  • Mezi živly patří mezi 10 nejvýdělečnějších filmů roku 2023
  • Ve stejný den se na Disney+ objeví i speciály Správná chemie: Příběh filmu Mezi živly a Carlovo dostaveníčko
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Animovaný film Mezi živly od studií Disney a Pixar přichází na Disney+ už ve středu 13. září. Ve stejný den se na streamovací platformě objeví i speciály Správná chemie: Příběh filmu Mezi živly a Carlovo dostaveníčko.

Ohnivá Jiskra (v českém znění Johana Krtičková) a veselý a zábavný Vlhoš (Michal Sikora) z filmu Mezi živly bude dostupný už ve středu. Ve stejný den bude k dispozici i film o filmu Správná chemie: Příběh filmu Mezi živly a krátký film Carlovo dostaveníčko s oblíbeným mluvícím psem Dogem. Film Mezi živly od společností Disney a Pixar, který byl uveden do kin letos v létě, patří s celosvětovou tržbou 480 milionů dolarů mezi 10 nejvýdělečnějších filmů roku 2023. Originální celovečerní film se odehrává ve Městě živlů, kde společně žijí živly ohně, vody, země a vzduchu. Snímek sleduje příběh Jiskry, temperamentní, vynalézavé a pro věc zapálené mladé ženy. Poté, co se Jiskra seznámí s veselým a zábavným mladíkem Vlhošem, který stále v něčem plave, začne zpochybňovat své zavedené představy o světě, ve kterém žijí. Film režíroval Peter Sohn. Scénář k filmu napsali John Hoberg & Kat Likkelová a Brenda Hsuehová a produkovala jej Denise Reamová.


Správná chemie: Příběh filmu Mezi živly

Režisér společnosti Pixar, Peter Sohn, poodhaluje divákům svůj osobní příběh, který stál za vznikem celovečerního filmu Mezi živly. Přibližuje nám cestu svých rodičů z Koreje do New Yorku, vypráví o otcově obchodě s potravinami v srdci Bronxu a důvodech proč se rozhodl pro kariéru animátora namísto rodinného byznysu. Režíroval Tony Kaplan a produkovala Sureena Mannová.

Carlovo dostaveníčko

Ve zcela novém, samostatném krátkém filmu Carlovo dostaveníčko starý Carl Fredricksen neochotně souhlasí s tím, že půjde na romantickou schůzku se svou známou seniorkou. Bohužel nemá ponětí, jak taková dostaveníčka v dnešní době fungují. Dog se pokouší rozptýlit Carlovu nervozitu a nabízí několik osvědčených rad, jak si získat druhého. Pokud jste ovšem pes. Scénář napsal a režíroval držitel nominace na Cenu Akademie® a Cenu Emmy® Bob Peterson a produkovala Kim Collinsová. Krátký film byl uveden v kinech před filmem Mezi živly a připojí se nyní k existující sbírce krátkých filmů Psí kusy, jež sledují humorné příhody Doga, roztomilého psa s hi-tech obojkem, který je ke zhlédnutí na Disney+.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze