Oslavte s Disney+ Den Star Wars

Oslavte s Disney+ Den Star Wars
Fotografie: Lucasfilm
  • 4. květen je brán jako Den Star Wars
  • Na Disney+ si můžete pustit všechny filmy a seriál z předaleké galaxie
  • Streamovací platforma k této příležitosti uvede i několik novinek
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Nechť vás provází 4. květen, který se neodmyslitelně zapsal mezi fanoušky jako Den Star Wars díky slovní hříčce „May The 4th Be With You”, kde „4th” (čtvrtého) nahrazuje „Force” (tedy Síla), v překladu tedy „Ať tě provází síla“. Fanoušci po celém světě v tento den oslavují v kostýmech i bez nich, ale především si připomínají své oblíbené příběhy ze světa hvězdných válek. Disney+ je domovem Star Wars a letos poprvé v Česku najdou fanoušci na jednom místě všechny své oblíbené filmy a seriály z předaleké galaxie. Díky rozřazení si mohou pustit příběhy chronologicky nebo si vybrat jen ty filmy a seriály s jejich oblíbenými postavami, jako je Darth Vader, Obi-Wan Kenobi nebo Ahsoka Tano.

Letos se 4. května mohou předplatitelé Disney+ těšit také na Star Wars novinky. Kromě druhé řady seriálu Vize a prvního animovaného seriálu pro malé padawany Dobrodružství mladých Jediů je tu i letos speciál ze světa Simpsonových.

Maggie Simpsonová v předaleké galaxii (Maggie Simpson in „Rogue Not Quite One“)

Cestou do jeslí se Maggie ztratí Homerovi, naskočí ke Groguovi do vznášítka a zažije hyperprostorová dobrodružství v předaleké galaxii. Eskadra imperiálních stíhaček TIE ji pronásleduje až do Springfieldu, kde dojde k bitvě. To vše v krátkém výpravném filmu oslavujícím fenomén Star Wars.


Star Wars: Vize (Star Wars: Visions), druhá série

Antologie animovaných krátkých filmů z celého světa oslavuje bájesloví Star Wars jedinečným pohledem různých kultur.

Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů (Star Wars: Young Jedi Adventures)

Seriál se odehrává v období Vrcholné republiky. Sledujeme jediské ratolesti, Kaie, Lys a Nubse, které mistr Yoda pošle cvičit do chrámu na planetě Tenoo, kde vede výcvik mistryně Zia. Ratolesti vyrážejí za dobrodružstvími na Tenoo i do celé galaxie na palubě Rudého ohnistřábu se skvělou pilotkou Nash a jejím droidem, RJ-83! Pomáhají potřebným, střetávají se s podlými piráty, objevují exotická stvoření, ale hlavně se učí, co znamená být dobrým přítelem.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze