Archos představuje aplikaci, pomocí které lze hlasově ovládat celou domácnost

Archos představuje aplikaci, pomocí které lze hlasově ovládat celou domácnost
  • Archos se spojil se společností Tuya Smart za účelem vývoje aplikace pro ovládání domácnosti
  • Lze tak hlasově ovládat přes 10 tisíc podporovaných zařízení, ať už jde o žárovky, chytré zásuvky či kamery
  • Navíc je aplikace Hello Connect kompatibilní i s hlasovými asistenty Amazon Alexa i Google Asistent

Francouzský Archos dnes oznámil důležité partnerství se společností Tuya Smart, což je globální vývojář platformy AI/IoT. Touto spoluprací vznikla zcela nová platforma Archos Hello Connect. Jedná se o řešení umožňující každému převést svou tradiční domácnost na chytrou, kde je možné ovládat všechny propojené produkty z jedné aplikace, a to jednoduše hlasem.

Společnost Tuya Smart vytvořila komplexní ekosystém podporovaný více než 10 tisíci připojitelnými zařízeními na platformě AI/IoT. Na druhou stranu Archos vyvinul aplikaci Hello Connect, která ovládá všechna připojená zařízení hezky z jednoho místa. Uživatel jednoduše přidává a nastavuje připojená zařízení a následně vytváří inteligentní rutiny, které spravují světla, zásuvky, systémy HVAC, bezpečnostní kamery a mnohé další.

Aplikace Hello Connect je navíc plně kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexa i Google Asistent, což určitě řada uživatelů těchto asistentů ocení. Do konce roku 2018 má přitom Archos představit ucelené portfólio připojitelných zařízení, která vytvoří vlastní ekosystém využívající AI a nabídnou novou úroveň inovací přidáním obrazu a hlasu. Prvním zařízením bude konkrétně žárovka Archos Smart WiFi, která bude za zhruba 500 korun k dispozici hned od začátku prodeje Archos Hello.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze