Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství přijde na Disney+ 22. června

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství přijde na Disney+ 22. června
Fotografie: Marvel
  • Premiéra proběhla 6. května 2022
  • Na Disney+ najdete hned několik příběhů z Marvel Cinematic Universe
  • Služba bude v Česku dostupná od 14. června 2022

Nejnovější pokračování marvelovky Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) bude ke zhlédnutí na streamovací platformě Disney+ už na konci tohoto měsíce. Snímek, ve kterém hlavní roli hraje Benedict Cumberbatch, přišel do kin 6. května 2022. O režii se postaral Sam Raimi a scénář napsali Michael Waldron a Jade Halley Bartlett.


Na Disney+ najdete spoustu dalších příběhů z Marvel Cinematic Universe. První série Moon Kniht právě skončila, ale už příští týden se předplatitelé mohou těšit na první řadu Ms. Marvel a už v srpnu se představí She-Hulk. A do kin už zanedlouho dorazí čtvrtý díl snímku Thor, konkrétně 8. července.


Na všechny tyto novinky se mohou už těšit i fanoušci z České republiky. Už před časem jsme vás informovali o spuštění streamovací platformy právě v Česku. A čas se nezadržitelně krátí. Spuštění Disney+ je plánované na 14. června 2022. Disney si navíc pro nové předplatitele nachystalo zaváděcí akci. Pokud si koupíte roční předplatné v ceně 1 590 korun do 13. června, získáte 4 měsíce streamování zdarma. Poté bude předplatné za cenu 199 Kč měsíčně nebo 1 990 korun ročně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze