Dokument o životě na naší planetě a reality show o pořádný balík peněz

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Dokument o životě na naší planetě a reality show o pořádný balík peněz
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max vydalo první díl nového seriálu Sympatizant
  • Netflix tento týden nabídne dokument o životě na Zemi
  • A podívat se můžete také na druhou část Rebel Moon

Začíná nový týden a s ním přicházejí i další novinky na streamovacích platformách Netflix a HBO Max. Ať už máte rádi reality show, dokumenty o přírodě, nebo čekáte na pokračování Rebel Moon, určitě si vyberete – Netflix tento týden nabídne od každého žánru něco. HBO Max dnes odstartovalo nový seriál s Robertem Downey Jr. v hlavní roli. Co z výběru zaujme vás?

Pravidla švindlu

Francouzská reality show, která má ukázat, co jsou lidé schopní udělat pro peníze – přesněji pro 150 000 eur. 13 soutěžících se ocitne na ostrově, kde mají hrát strategickou hru. Přijedou do tábora, který tak trochu připomíná známý Survivor a jejich úkolem je dostat se do vily. Kdo bude hrát fér a kdo bude ostatní obelhávat se dozvíte už ve středu na Netflixu.

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška

První část sci-fi jsme mohli vidět na Netlfixu již ke konci minulého roku a v pátek se dočkáme pokračování. Kora byla kdysi vychovávána jako voják, ale nyní žije na měsíci v menším městečku, kde místní pěstují potraviny a žijí v míru. V prvním díle jsme mohli sledovat, jak na měsíci přistanou vojáci z Mateřského světa, kteří si nárokují téměř celou úrodu. Koře je však jasné, že nemá smysl se podřizovat, ale je potřeba bojovat. Začne tak cvičit místní obyvatele, aby mohli společně ochránit jejich vesnici. Armáda Mateřského světa se totiž nezadržitelně blíží.

Náš svět plný života

Náš svět plný života

Britským dokumentárním seriálem o životě na naší planetě vás provede Cate Blanchett. Čtyři díly vám postupně odhalí život pod vodou, i na souši, ale i v těch nejodlehlejších pustinách, kde byste život možná ani nečekali. Seriál ukáže, jak každý jeden živočich, je důležitou součástí ekosystémů a jak do všeho zasahuje postupné oteplování Země. Na Netflixu bude dostupný od středy.

Sympatizant

Nový seriál Sympatizant podle knižní předlohy dnes uvedlo HBO Max. Pojednává o napůl francouzském a napůl komunistickém vietnamském špionovi, který na konci vietnamské války míří s dalšími lidmi jako uprchlík do Ameriky. První díl vás zavede přímo do Vietnamu, kde se blíží konec války, a ačkoliv chce špion zůstat v zemi, je nakonec nucen odletět i s generálem do Spojených států.

Grand Prix

Na Netflix ve středu dorazí česká komedie režiséra Prušinovského, který režíroval i Most! a Okresní přebor. Emil (Robin Fero) náhodou vyhraje v soutěži vstupenky na Velkou cenu Španělska, a tak se se svým bratrancem Romanem (Kryštof Hádek) vydají do Barcelony. Pro oba je dostat se na závody Formule 1 snem, problém ovšem je, že ani jeden nemá zrovna příliš peněz. Vydají se tak na cestu v cizím autě, a navíc se k nim přidá Romanův kamarád Štětka (Štěpán Kozub), který přitahuje jenom další problémy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze