Elvis Presley dostane vlastní film ještě letos

Elvis Presley dostane vlastní film ještě letos
Fotografie: Warner Bros.
  • Snímek Elvis přijde do kin už 24. června 2022
  • V hlavních rolích uvidíme Austina Butlera a Toma Hankse

Filmové studio Warner Bros. uvedlo první trailer na životopisný film o životě Elvise Presleyho. Snímek s názvem Elvis režíruje Baza Luhrmana. Hlavní roli Elvise si zahraje Austin Butler, kterého můžeme znát například z filmu Tenkrát v Hollywoodu. Premiéra je plánovaná na 24. června 2022. Snímek bude poté na konci července zveřejněn také na HBO Max.

Film se zaměřuje na jeho osobní i profesní život až do jeho předčasné smrti v roce 1977, kdy mu bylo pouhých 42 let. Ukazuje nám, jak se z chudého chlapce stal králem rokenrolu. Také nám popíše složitý vztah s jeho manažerem, kterého si zahraje Tom Hanks. Kromě něj ve filmu hrají Olivia DeJonge, Dacre Montgomery, Richard Roxburgh, Yola Carter, Luke Bracey, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel a další.


Podle variety.com Baz Luhrman natočil poslední snímek před devíti lety – film Velký Gatsby. Jako režisér Elvise byl vybrán v roce 2019 a natáčení začalo v Austrálii již v roce 2020. To ale bylo pozastaveno, protože se Tom Hanks s manželkou nakazili koronavirem. Po jejich uzdravení natáčení pokračovalo, ale premiéra filmu byla kvůli pandemii koronaviru několikrát posunuta.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze