Tohle by si nelajsnuli ani Mokrý banditi! Inženýr NASA originálně vytrollil zloděje

Tohle by si nelajsnuli ani Mokrý banditi! Inženýr NASA originálně vytrollil zloděje
  • Krabice, která na první pohled vypadá jako Apple HomePod, v sobě ukrývá důmyslné zařízení
  • Jeho tvůrce Mark Rober ho testoval a konstruoval několik měsíců
  • Na zloděje čekal malý „easter egg“ z kultovního filmu Sám doma

Pořádnou lekci o tom, že krást se nemá, zlodějům udělil bývalý inženýr NASA Mark Rober poté, co si drzí nenechavci odnesli balíček přímo z verandy jeho domu. Nejprve se obrátil na policii, které dodal i videozáznam krádeže. Ta však jeho případ odmítla řešit, a tak se rozhodl vše vzít do vlastních rukou a vytvořit zařízení které svou zlomyslností a důmyslností hravě předčí i ta, která jste viděli v kultovním filmu Sám doma s Macaulay Culkinem.

S jeho bohatými zkušenostmi během několika měsíců vytvořil a důkladně otestoval zařízení, které na první pohled vypadá jako originálně zabalený Apple HomePod. Po pokusu o rozbalení však na zloděje čeká nepříjemné překvapení – speciální centrifuga rozpráší třpytky všude ve svém okolí a navíc je doplněná o páchnoucí sprej. Hlavní roli však sehrává pětice smartphonů , které veškeré reakce zlodějů natočí pomocí ultraširokoúhlého objektivu a vytvoří tak 360stupňové video.

V případě, že by se zloděj i přes třpytky a zápach rozhodl si zařízení ponechat, nahrají se videozáznamy přes LTE na cloud. Na chmatáky navíc na nalepeném přepravním štítku čekal malý „easter egg“ v podobě jmen zlodějů z již zmiňovaného filmu Sám doma a také adresy, kde se kultovní film natáčel.

Na reakce zlodějů se rozhodně podívejte na videu, které vás dozajista pobaví a možná dokonce inspiruje, pokud jste se ocitli v podobné situaci jako Mark Rober.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze