HTC trvale zlevňuje headset Vive Pro Eye. Došlo i na slevu pro Vive Cosmos

HTC trvale zlevňuje headset Vive Pro Eye. Došlo i na slevu pro Vive Cosmos
  • Nová cena HTC Vive Pro Eye činí 35 990 Kč
  • Výrobce oznámil start předobjednávek Vive Cosmos Elite
  • Dostupnější Vive Cosmos se během března dočkal dočasné slevy

HTC oznámilo trvalé snížení ceny headsetu HTC Vive Pro Eye, který již v základu přináší technologii sledování pohybu očí. Ta nabízí nové možnosti ovládání virtuálních zážitků, umožňuje snížení nároků na HW počítače i sledování uživatelského chování při výcviku a vzdělávání. Nová cena byla stanovena na 35 990 Kč.

Výrobce představil také výhodné balíky. HTC Vive Pro Eye Office má v ceně 42 490 Kč profesionální licenci se zárukou a službami pro komerční využití. Herny pak mohou ocenit Vive Pro Eye Office – Arena Bundle za 67 320 Kč, ve kterém naleznou nejen 4 základnové stanice pro instalace na prostoru až 10 × 10 m, ale také optický kabel, který je schopen tak velkou herní plochu obsáhnout.

Naopak běžné uživatele potěší slevová akce na headset HTC Vive Cosmos, při jehož nákupu lze v březnu ušetřit 2 500 Kč. Na příchod očekávaného titulu Half-Life: Alyx se tak zájemci připraví již za 19 090 Kč. Poslední novinkou je spuštění předobjednávek na HTC Vive Cosmos Elite, které proběhne 4. března 2020.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze